Bu Fiyata Bu Bilgisayar Nasıl ?
-
günaydın müridler
bu 2sini kıyaslarsak ne dersiniz ?
bu pc indirime girmiş 1673 liraya bu fiyata iyi mi alınır mı ? düşünceleriniz neler acaba ?
-
iyiymiş i7 6gb ram paylaşımsız ekran kartı 2gb :)
koray tarafından 27/Oca/13 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
işlemci 3.nesil core ailesinden, 6gb ddr3 ram, 2gb ekran kartı hafızasıyla bi cok noktada iş görecek bir sistem.sadece ekran kartı gpu'sunun bi testlerine bak istersen kullanım alanına göre istedigin performansı verebilcek mi diye, bir de win8 64 bit mi,ve laptopun ekranıyla ilgili de bir bilgi yok yanılmıyorsam lcd mi led mi.s
-
bide belirteyim eleman oyun oynamak istiyor arada photoshop filan işte kurtarır mı bu cihazlar onu ?
ve 2 makine arasında çok fark var mı
-
Kreyzi bunu yazdı
bide belirteyim eleman oyun oynamak istiyor arada photoshop filan işte kurtarır mı bu cihazlar onu ?
aynısından aldım 1632 liraya hepsiburada.com'dan ..
oyun içinde photoshop ,corel gibi görsel çalışmalar içinde ideal.. fanınıda almayı unutma çok az ısınma sıkıntısı çekersin.
-
Kreyzi bunu yazdı
core i7li sistem hem işlemci olarak hem ekran kartı olarak digerinden daha iyi derim, bence bu sistem photoshop için yeterli ama oyun için bisey diyemem,sen yinede forumda ki diger arkadaslardan bi görüş al,malum akıl akıldan üstündür=)
-
Bende bakıyorum almayi duşunduklerim içerisinde araştırmadayım daha iyisini bulrsam pmlerim bence fiyat ve özellikler uygun css programları içinde ideal fakat oyuna gelince bende birşey diyemem ben hem oyun hem css programlari için alıcam arkadaşın gibi araştirmadayim benim istedigim birde ozellikle fps oyunları için iyi olmasi lazim
-
Hocam i7'li modele o parayı vereceğinize 100 lira daha koyup ASUS N56VZ modeli alabilirsiniz. Mesela teknosada bir versiyonu mevcut.
http://www.teknosa.com/urunler/125032377/asus-n56vz-s4257h-notebook
-
hocam benim pcnin özellikleri
i5 işlemci
4gb ram
2gb ekrankartı
500gb 7200rpm hdd
şimdiye kadar kaldıramadığı bir oyun görmedim ama bazen ram yetmiyor
-
o0o 2 gb ekran kartı kıraysis 3 bilem oynanır bunla =|