Bu Fiyata Bu Kamera ?
-
Nikon d40 slr makine sadece kit en ucuzu 500-600 arası bişe.dh'de adam 18-55 kit lens ile
fiyatı 630 lira demiş.600e bırakır sizce alınır mı makine ? fiyatı nasıl ? makine kullanışlımı ?
son olarak 500-600 arası bi miktara alabileceği daha iyi bir makine bilen var mı ? ya da elinde olan ?
-
üstündeki objektif de VR yok nikon un vr siz 18-55 mm lensi kesinnlikle söylüyorum berbat bi kaliteye sahip.. Geçen goldda d3100 ün üstündeki vr siz 18-55 i netleme halkasından çevirdim bildiğin halka sallanıyor.. Ben de oto konumuna getirdim netlemeyi bir kaç tur attırdım halkaya bu sefer ses değilti içerdeki dişliler sıyırmaya başladı.. velhassıl verme o parayı.. Git pentax k-x al,
K-x al üstüne de güzel bi objektif al mutlu ol..
-
-
Hocam benimde kıyıda köşede 1000 tl kadar var ben derim ki üzerine biraz daha koy 550d al ben 60d güzel bir kit için biriktiriyorum.
-
hocam max 500 tl var daha üstüne hayatta çıkamam
-
hocam 500 tlye anca body alabilirsin oda eski makinalar olur nikon d50 d70 canon 400d gibi o paraya üzerinde lensli makina bulman çok zor...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 500 tlye anca body alabilirsin oda eski makinalar olur nikon d50 d70 canon 400d gibi o paraya üzerinde lensli makina bulman çok zor...
-----------------------------bu makinaya lensli 630 istiyor ama 100 tl borç alıp 600 e tamamlarım yada 600 e canon 400d felan bulmak mümkün mü ?