Bu Fiyata Bu Pc Nasıl?
-
müridler bu pc yi almayı düşünüyorum..sizce artıları eksileri nedir?
-
hocam borsayı takip etmiyon galiba dolar bu durumdayten herhangi bir ürün alma derim.. Hemde bu fiyata daha iyi bir laptop alabilirsin.. Mağzalardaki indirimleri bir takip et
-
kötü bir zamana denk geldi dostum ama aciliyeti var..almışken de kötü bi şey olmasın bari
-
tmm bende bi inceleyim nette uygun bir cihaz bulursam buraya yazarım..
edit : http://www.bimeks.com.tr/urun/115662/acer-as5742g-5464g64-lx-r8c02-004-.aspx
bir bak hocam..
-
Bunuda düşüneblirsin vatanda indirim oluyor. 1100 aldım ben
dolar uçukken alınmaz
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam acer aspire serisinden çok çektim acer almayı düşünmüyorum..ısınma prob. anakart prob. bir sürü sorun çıkardı.@MrSari
tamam hocam
-
xxspiderxx bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
hocam acer aspire serisinden çok çektim acer almayı düşünmüyorum..ısınma prob. anakart prob. bir sürü sorun çıkardı.@MrSari
tamam hocam
-----------------------------buserilerde problem yok hocam forumdonanımdan bakablirsin. sadece tavsiye :D
-
doların düşmesini bekle derim. özellikleri çok iyi zaten bunun üstüne gerek yok ayrıca asus iyi bir marka. ayrıca dell de bakabilirsin.
-
haci disini sık dolar cok pis uctu ne olursa olsun alma mantigin su olsun dolar 147 idi yani 1000 dolar 1470 tl idi simdi 1780 tl arada 300 lira 300 lira farkla alacagin bilgisayarin en az 3 model üstünü alirsin en az emin ol.
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
haci disini sık dolar cok pis uctu ne olursa olsun alma mantigin su olsun dolar 147 idi yani 1000 dolar 1470 tl idi simdi 1780 tl arada 300 lira 300 lira farkla alacagin bilgisayarin en az 3 model üstünü alirsin en az emin ol.
-----------------------------kesinlikle. hatta git altın al bozdur iki katı paran olsun :D