Bu Fiyata Bu Pc...Nasıl?İyimi?Alammıı?
-
Asus P5LD2SE-C 9459 PCX,DDR2,SATA-2
İntel 2.20 E4500 Core 2 Duo
Kingston 1 Gb 667 pc5300 DDR-2
250 Gb Samsung 8 Mb Cache Sata-2
Flash Card Reader 3.5 Frisby
LG Dvd+Rw 20*
512 Mb Sapphire x650 Avivo
Neova LCD K-A 19"
Creative Speaker SBS245(1+1)
A4 Tech Set(Klv+Opt Mouse)
P4 Kasa Frisby 5809-BS(Airduct-Usb)
1050 YTL........Alammı?
-
buralardan fiyatlarına bakabilirsin parçaların ve biraz fazla gibi geldi bu özelliklere göre
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------buralardan fiyatlarına bakabilirsin parçaların ve biraz fazla gibi geldi bu özelliklere göre
-----------------------------hepsi buradadan baktım orda fazla çıkıor:)e tabi orası da biraz pahalı :)
-
bana göre iyiymiş al gitsin :D
-
hacı bence alma bea.normal fiyatlar ekrankartı ve ramlerın markasına bakılırsa o fiyat normal kanımca.bence daha ucuzunuda bulabilirsin.
-
şöle konusunda uzman müridlerde yazsa hiç fena olmaz hani:)rene abünün yorumunu bekliorum:)
-
hizlial.com a bak ucuz ve kargo beles koysepete de iyidir
-
hoca ben bekle derım eger nette gezen dedıkodular dogruysa amd ocak 9 gıbı yenı ındrım yapmayı planlıyor! benım fıkrım bunun uzrıne bır mıktar daha koy amd 4 cekıdeklı al ılerdede rahat edersın tabı son kara gene senın....
-
bende laptop almak istiyorum. aşşağıdaki laptop nasıl? fiyatını araştırdım vatan'da 2.800 gold'da 2.500 ama kampanyası war 2.250ye düşüyo. alsam verdiğim paraya değer mi?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71925
-
monitoru cıkar elindeki mevcut monitoru kullan. monitor fiyatınıda sisteme ilave et yani 1milyar paranın tamamı ile bir sistem kur. bu sordugun sisteme bu fiyat asırı yuksek. 1milyar paraya bunun 2katı performans alacagın sistem kurulur
-
okk almıom amk:D