Bu Fontu Bilen Yada Nasıl Bulabilecegımızı Bilen ?
-

-
Haettenschweiler yada Impact fontu alınıp üzerinden bir fırça ile silinmişe benziyor.
sondaki O ile N harfleri incelendiğinde aynı fırçanın modifiye edilmeden iki harfin üzerine uygulanmışa benziyor.
Tabii fontta olabilir bulamadım. -
piskopatix bunu yazdı
Haettenschweiler yada Impact fontu alınıp üzerinden bir fırça ile silinmişe benziyor.
sondaki O ile N harfleri incelendiğinde aynı fırçanın modifiye edilmeden iki harfin üzerine uygulanmışa benziyor.
Tabii fontta olabilir bulamadım.Nasıl yapıcaz hocam o fırca ıle sılme ısını :)
Photoshp var ama anlatım nasıl? :D -
dayı ona benzer bir fırça bulcan psde mevcut olanlar var yoksa benzer nette bol beleş fırça dolu, opacity'i accuk düşür 60% -%80 gibi fırçayı istediğin yerlerde gezdir ama modifiye ederek gezdir , yani bir büyüt bir küçült bir sağ köşesini kullan bir sol köşesini gibi. hemen bir bakmaya belli olmasın yani.
-
JiggSaw bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
Photoshp var ama anlatım nasıl? :Dhttp://www.dafont.com/321impact.font?text=POSEIDON
Aynısı değil ama işini görür sanırsam.
-
font arama sıtelerı vardı bakıyım bırazdan resmı atıyordun oradakı fontu yada kullanılan fontları soyluyordu
-
JiggSaw bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
Photoshp var ama anlatım nasıl? :DSilme değil maskeleme yapacaksın.
Splatter brushes diye aratırsan bulursun. Text üzerine bi layer daha açıyorsun ve splatter brushları vuruyosun.
Daha sonra o brush layerını Clipping Mask yapıyosun bu kadar.
Vektör bulursan Illustratorde splatter vectoru üzerine alıp pathfinder yardımı ile silmiş olursun. Her backgroundda oralar backgroundun rengi olarak gözükür silinmiş olur yani.
Bu arada o resmi WhatsMyFont sitesine atabilirsin ama bulabileceğini sanmıyorum
-
Daniel-Koo bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
Photoshp var ama anlatım nasıl? :Dhttp://www.dafont.com/321impact.font?text=POSEIDON
Aynısı değil ama işini görür sanırsam.
Elina Saglık Hocam :) Bayagı bı benzerı :)