Bu Gece 22:00‘Den Sonra Uyanık Ol, Fırsatları Yakala!
-
Belki şu sıralar teknolojik birşey alacak varsa diye, 22:oo'dan itibaren mediamarkt.com gece kuşu kampanyası adına sağlam indirimli şeyler yayınlayacaklar sanırım. Bilginiz olsun diye haber vereyim dedim.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gecekusu.html
-
her gün mü?
-
c0nverse bunu yazdı
her gün mü?
Bilmiyorum hocam mail bildirimi kadarına hakimim bende.
coLin tarafından 30/Eki/13 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
bekliyoz
-
iyi indirimler var cidden.
-
amk şimdi baktımda, görende heralde dünyanın indirimini yapıcaklar sanar herhal, 2-3 tane elde kalmış eski teknoloji ürünü gene internetde bulabileceğin fiyatdan sürmüşler güya bide stok koymuşlar almamızı bekliyolar :D harbici bunları gördükçe inadına gidip adı şanı duyulmamış daha ucuza satan sitelerden alasım geliyo, ayak üstü adam kandırmaya çalışıyolar canım ona sıkılıyor arakdaş yapmasınlar şöle adm akıllı bi politika izlesinler..
al 60 tl daha koyduğun sürece istediğin zaman alabilrisin o fiyata o telefonu : http://www.bufiyatayok.com/IPHONE-8GB-4S-BL-8MP-KAMERA-BLUETOOTH-WIFI-GPS-3G-IPHONE-4S-8GB-SIYAH,PR-69328.html
EdepsizPenguen tarafından 30/Eki/13 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
LG 42LA690S 1900 tl çok iyi fiyat aslında
-
eray bunu yazdı
LG 42LA690S 1900 tl çok iyi fiyat aslında
Arasında tek işe yarayan da bu ilan zaten.
-
Kampanya Koşulları
Gece Kuşu kampanyası sadece www.mediamarkt.com.tr’den yapılacak alışverişler için geçerlidir. Ürün renk, görünüm ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Tüm ürünlerde KDV oranı promosyon tarihinde belirlenen oranlar çerçevesinde tespit edilmiş olup, tüm fiyatlarımıza KDV dahildir. Vergi oranlarında oluşabilecek değişiklikler ve/veya yeni gelebilecek vergiler fiyatlarımıza aynen yansıtılacaktır. Fiyat listemizde yer alan fiyat, ürün gibi bilgilerde yazım hatalarından www.mediamarkt.com.tr sorumlu değildir. Gece kuşu kampanyasında tüm ürünler stoklarla sınırlıdır. Kampanya 22:00’dan sonra belirtilen linkte bulunan ürünler için geçerli olacaktır.
altı çizili yer biraz sakıncalı gibi geldi bana :D
-
bana hergün geliyor aynı mail. genelde azalan ürünleri elden çıkarmaya çalışıyorlar. bulunmaz fırsat değil.
-
mk 300 tl verdim ben o teyıbe 2 ay once.