Bu Gece Bol Miktarda Alkol Almak İstiyorum ....
-
Evet bu gece bol miktarda alkol almak istiyorum.penceremden iceriye sehir degilde beni ferahlatacak serin ve derin hava gelmesi lazim ama degil lanet olsun bogucu nemli bi antalya gecesinde baska ne gelebilirki godo beklemiyordum tabiki yada karsi pencerede bana şov yapacak citir bi hatun buna her zaman ihtiyacim vardi her zaman demisimdir beni butun anlarimda sicak bir kuku kendime getirir yoksa tersinde alkolden artik vucudum olu noktalardan olusan bi plete cuvali gibi olur.icimi bosaltmak istesem bira sicmigindan baska bisey icimden gelmez.ah lanet olsun.bu gece 3 kafadar guzel kukulu yabancilarin olacagi bi yere gidelim dahada farkli olsun demislerdi onlarada hayir dedim bu gece acayip bir bicimde alkolle cebellesmek geldi sadece bu kadar mi hayir sabahleyin erkenden gidebilirsem deniz kenarinda yuzukoyun suyun ustunde uyumaya calismak o anda dusunebilmek eskiden sabahlari yaptigim gibi.yok olm sen manyakmisin ters ti o galiba yukariya bakarak sizmaya calismak su yutmaya basladigimda uyanabilirsem yasayn yine benim.sanirim alkol etkisini gostermeye basladi.bu ucuza mal ettigim kacinci Jeam Beam icmek istedigim. tercihlerim sinirsiz lanet olsun.yuksek alkollu ickiler saraplar sadece bu kadarmi hayir bira gunluk hayatimin bi parcasi.neden ki bu kadar bunun karsisinda kefe nin diger tarafinda ise alkol olmazsa kadin arzusu asiri boyutta her yeni vucut beni biraz daha genclestiriyo gibi.bu arada bilgisayarimin yenilenmesi gerekiyo en son format atmak istedigimde yazilarimi isteyen yayinci adama dosyam giderken bilgisayarim beni becermisti.ama olsun su an sorun cikarmiyordu ustelik beni keyiflendirmistide hafiiften eskilerden balkan turkuleri caliyo.hatta arasina 1940 lardan zsa zsa gabor bile ciglik atiyordu.onu 8 yil once balkondan atttigim bilgisayara degismezdim ama bunlarin daha hizli oldugunu inkar etmem ona kustahlik etmis olacagim anlamini tasiyor gibiydi.nitekim bana mukemmel bi ege turkusu mirildaniyordu.karsimdaki binanin sokaktan yana olan yeni yazlikci komsularim tartisiyorlardi sanirim kadina yandan girmek istemisti hizli gotun biri.istemedigim seylere maruz kalmamla gecemei mahvetmenin esdeger oldugu an buydu.isemek istedim. ama sanki isemiyor klozetin deligindeki sigara izmaritini tariyordum adeta butun bedenimi oraya odunc vermek gibi bi duyguydu bu orada iken dunya son hizla kac tur daha atti ama ben fermuarimi anca cekebildim.geri geldigimde ise karsi komsularim sakin olmayi denemislerdi buda dikkatimi siseye verebilmemi saglamisti. o an bilgisayarimin mailine postacilar biseyler birakmis olmalilarki ciyaklamalara anca yetisebildim iki adimdan.İzmir den baska bi alkol dostu yasayacagim diye kaleme aldigi makaleyi gecmis bana okudum kisaca yarin sana derleme yapayim karma diye cevap yazdim kalpler birdi en azindan. makalenin altina yeni bi resim ilistirmis.yeni unversiteli sicak yarikla birlikte yasadigini en azindan birbirlerine her anlamda verebilicek cevaplari oldugunu belirtmis.onunda kronik sorunlari var diye tebessum ettim o an cektigim firtla.bardagimda buz kalmamisti ama buzdolabinda biseyler olmaliydi.sadece yamam gereken ayaga kalkip beni dolaba goturecek komutu ayaklarima iletmekti ama bu bazen 1 koca yil gibi geliyordu.dolap kapagina yalvariyordum sanki o beni kendine cekiyordu.acilan bu kapak acaba kac milyonuncuydu.her ev kadini bunun yapmaktan bikmazmiydi,ne boktan biseydi bu.kahretsin yerindeki buz kalmamisti.ama sansimin dolabin yaninda iken yuksek oldugu kesindi.buzlugundaki kaliplar bana yardimci olmuslardi onlara minnettardim.balkona gecerken salondan gecerken en buyuk dostum body bana hafif karanliktan baska birisiymisim gibi kafasini koydugu on ayaklarinin ustunden bakiyordu.sakin ol olm .listeden baslayan muzikte''The Next Woman That I marry... ''diye bi melodi donuyordu nakaratta.bu gece nedense canim daha fazla alkolle bogusmak bogulmak istiyordu.hayir sicak bir kuku istemiyordum su an.sadece bu gece eskiden evden uzak oldugum gecelerdeki gibi alkol almak istiyordum.
-
oturduğun sandalyeyi değiştir.. pcye bi reset at.. üstündeki elbiseleri değiştir.. evde bi tur at.. su anda kullanıyor olduğun şeyleri bu gecelik değiştir..biraz yat gel..mümkünse buz gibi bi duşa gir.. vakit kaybetme :) emin ol rahatlıcaksın :s bu ne abi bitmişin sen yani..
-
eeet benmde canım bişiler içmek istedii ama yazamam sennin gibi öyle=) afiet olsun=) eline saglık bide...
-
yarra yering iç.d
Toplam Hit: 967 Toplam Mesaj: 4