folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Genclik Nereye Surukleniyor

Bu Genclik Nereye Surukleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    External
    External's avatar
    Erkek
    ATATÜRK VE DİN

Atatürk' ün İslama bakış açısısıyla ilgili birbiriyle çelişkili konuşmaları vardır. Ancak yaşam tarzına baktığımızda Müslüman olduğuna dair hiç bir bulgumuz yok. Namaz kıldığına hatta cuma namazına gittiğine veya kurban bayramlarında kurban kestiğine dair bir belge veya fotoğraf elimizde yok. Aynı şeyi oruç ve diğer ibadetler için de söyleyebiliriz. Toplumsal-politik alanda ise arapça harfleri kaldırmasından tutunda tekke ve zaviyeleri kapatmasına, halifeliği feshetmesine kadar İslami kurumların beline vurduğu darbeler, Atatürk' ün İslam karşıtı olduğunun çok açık kanıtlarındandır.

Bunlardan şu sonucu çıkarmak sanırım ters olmayacaktır ki, Atatürk' ün İslam hakkında, kıyısından köşesinden değinerek yaptığı -yapmak zorunda kaldığı- bir kaç övgü zamanın koşullarında başvurmak zorunda olduğu bir taktik icabıdır. İslami kesimleri yatıştırabilmek için bunu yapmış olduğu yüksek ihtimaldir.

Sitemizin üyesi Mutezile, Atatürk ve Din konulu belgeleri bir araya getirerek sizlere sunuyor.

geri kalan yazı serefsizlerinsitesinde

arkadaslar boyle sacma sapan yazıları yazarak halkı resmen Atamıza karsı kıskırtmaktadır bu serefsizler adamlar resmen burada Ataturk Müslüman düşmanıymıs gibi gosteriyorlar bundan etkilenen asırı muslumancılarda Atamizi kotuluyorlar birileri bilgisizleri devamlı yonetecek mi sizce

Sunuda unutmamak lazım Ozgur olmayan bir ulkenin dini olmaz su anda ozgurce dinimizi yasıyorsak demek ki Atamiz İslam dusmanı degil...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Atatürk'ün din anlayışı onu ilgilendirir,başkasını değil.Kalkıp konuşmak kolay,bir çok insan farkında mı bilmiyorum ama bizler ortalıkta elimizi kolumuzu sallaya sallaya gezebiliyorsak o ve onun gibilere borçluyuz.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hollow
    hollow's avatar
    Erkek

O SENİN LAF ATTIIN ATATURK SENİN YAŞADIĞIN ŞEHRİ, ULKEYİ ,KONUŞTUĞUN TURKÇEYİ SON DAMLA KANINA KADAR SAVUNMUŞ ADAMDIR AMA SEN BUNUN ANLAMINI BİLİRMİSİN BİLEMEM...SEN YAT KALK ATATURKE DUA ET .BU ULKENIN BURDA OLMASININ BİR TEK SEBEBİ VAR ODA  MUSATAFA KEMAL ATATURK'TUR. SEN İNANMIYORSAN SENİN BU ULKEDE NE İŞİN VAR.

_-_HOLLOW_-_ 

-_-HoLLoW-_-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şeriatın parmağını kesen adam GAZİ MUSTAFA KEMAL...sizene bir insanın dini inanışından...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Atatürk'ü Suçlama Sebepsiz O Olmasaydı! Ananı Bilirdin Ama Babanı Bilmezdin! Ey Şerefsiz!

Demiş sair ne güzel söylemiş Atam'ı suçlayana hakaret edene sizde söyleyin çekinmeyin söyleyin :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 2116 Toplam Mesaj: 5