

Bu Geri Zekalı Telefon Kendini Topraklamıyor
-
lan kafayı yicem 1 yıldır kullanıyorum ilk defa denk geliyorum. gm discovery kullananlar bir bakabilir mi acaba telefonun vidalardan filan. şşimdi telefon sarjda ve arka kapağı cıkardım ne hikmetse o sırada denk geldi elimi çarpıyor. bir bakarmısınız sizde telefon kendini topraklıyor mu diye.
-
bir soru daha. sizce ilk önce neresi yanar telefonun
-
Samsung Galaxy S4 ve S5 durmadan yanıyor efendim durduramıyoruz. İsteyen internette araştırabilir şarjdayken alev alıyor telefonlar. İlk başta şarj girişi yanar.
-
Sarjdayken 75-80 dereceye kadar isinma durumu gordum hocam s3umde. Bu onun yaninda gayet masum kaliyor inan ki.
-
Konu elektrik carpmasindan sicakliga kaymis, benim de soyleyeceklerim belki alakasiz ama bu yaz kamp yaparken telefonu (iPhone 4) disarida sarj etmek durumunda kaliyordum. Telefonun acikta kalmis; gunes isigi direk uzerine dusuyordu. Ekranda "sicaklik (hot temparature)" uyarisi vardi. Telefon sarj olmayi otomatik olarak durdurmustu, sonrasinda apple icin bir kez daha sapka cikardim.
-
telekom bunu yazdıKonu elektrik carpmasindan sicakliga kaymis, benim de soyleyeceklerim belki alakasiz ama bu yaz kamp yaparken telefonu (iPhone 4) disarida sarj etmek durumunda kaliyordum. Telefonun acikta kalmis; gunes isigi direk uzerine dusuyordu. Ekranda "sicaklik (hot temparature)" uyarisi vardi. Telefon sarj olmayi otomatik olarak durdurmustu, sonrasinda apple icin bir kez daha sapka cikardim.
Buna benzer bi olay benm s3 le başıma geldi. Tivibu kutusunun üstünde şarja koymuşum 1 saat sonra geldm baktm tel fena ısınmış. Açtım baktım birşey yok kameraya tıkladım kamerayı veya flaşı açmamıştı sıcaklık uyarısı vermişti.
-
Mustafa bunu yazdı
Samsung Galaxy S4 ve S5 durmadan yanıyor efendim durduramıyoruz. İsteyen internette araştırabilir şarjdayken alev alıyor telefonlar. İlk başta şarj girişi yanar.
Haymatlos bunu yazdıSarjdayken 75-80 dereceye kadar isinma durumu gordum hocam s3umde. Bu onun yaninda gayet masum kaliyor inan ki.
iPhone 5 kullanıyorum, telefonda sanki soğutucu var ne ısınma ne de başka bişi :)
-
Bende s4 var. Kışın usudugumde acip biraz oyun oynuyorum sonra cebime koyuyorum oh sıcacık :)
-
hocam arka kapak açıkken benimki de çarpıyor ama ısınma vs sorunu yok telefonun olur öyle diyip arka kapagı takıp devam ediyorum
-
Ev elektirdiğinde sıkıntı var diye şarj olmayan uyarı veren bir iphone vardı eniştem de sanırım 4 s di telefon