Bu Hata Nedir??
-
Arkadaşlar Yeni Laptop Alıp Xp Kurdum Herşey Güzel Ama Direct x Sınamalarında "Ses Kartınız Donanım Arabelleğine Almayı Desteklemiyor" Diyor Sizce Sorun Ne Olabilir? Cihaz dv6 1247 Et Hp Pavilion..
-
up.. sorun halen devam ediyor...
-
ses kartın directx i desteklemiyor diyeceğim ama bilgisayarın yeniyse böyle bişey söz konusu değildir. Yapacağın iş directx yüklemek
eğer olmuyorsa ses kartı driverini tekrar kur
-
Eğer Driver cdlerin boot özelliği warsa boot dan yüklemeyi dene ? bizdede olmuşdu o sorun ben öyle çözdüm
-
dostum şimdi sen xp yükledikten sonra önceki vista driverlarınımı yükledin xpye ? eğer öyle yaptıysan sorun ondan kaynaklanıyordur.
kardeş everest ile pc ses kartına bak orada yazanı oldugu gibi buraya kopyala driverı bulmana yardımcı oluruz. büyük ihtimal driverdan kaynaklanıyordur ama arkadaşların dediği gibi directx güncelle sorun ordanda kaynaklanıyor olabilir.
-
ya da driverları kurdun mu, sadece xp kurdugundan bahsetmişsin de.
-
Arkadaşlar bütün driverleri kurdum.. sorunsuz çalışıyor ama bu direct x sınaması kafamı kurcalıyor sanki halen bişiler eksik gibi.. ses kartımı tam anlamıyla kullanamayacağımı sanıyorum.
-
Ses kartını markası ne ise sitesinden gir mail at yardımcı olurlar
-
Arkadaşlar sorun çözülmüştür.. Aynı problemi yaşayan olursa yardımcı olabilirim..
Toplam Hit: 1605 Toplam Mesaj: 9