Bu Hosting Firmalarını Kullananlar ?
-
merhaba müridler. uzun zamandır idealhosting ile çalışıyorum ama hız konusunda boka sarmaya başladılar. artık can sıkıcı bi durum oldu bu o yüzden değiştirmek istiyorum. reseller hizmeti kullanıyordum burada ve yine reseller almayı düşünüyorum.
nette biraz araştırma yaptım 3 firma kafama yatar gibi oldu.
resellerhosting .com.tr
internetbilisim .net
axsoy .com
bunlardan herhangi birini kullanmış olan mürid varsa düşüncelerini öğrenmek isterim. r10'da filan bulunuyor bu tarz konular ama yüzde 70i firma adamları filan herkes övüyor kafa bulandırmaktan başka bişiye yaramıyor o konular.
not: guzel.net.tr kullanmıştım 4-5 ay onlarda hız olarak pek hizmet veremiyor geri kalanı iyi bende kabul ediyorum.
not2: natro, ihs, turhost gibi firmalarla çalışamıyorum çünkü site warez kategorisinde olduğu için izin vermiyorlar.
-
Aksoy hala açık mı ya? ;)
Bir gün istifa edersem kendi şirketimi kuracağım Veysel. -
CanKirca bunu yazdı
Bir gün istifa edersem kendi şirketimi kuracağım Veysel.aç abi bizde rahat edelim :) axsoy'a ne diyon durumu nedir kalite olarak ?
-
Kreyzi bunu yazdıCanKirca bunu yazdı
Bir gün istifa edersem kendi şirketimi kuracağım Veysel.aç abi bizde rahat edelim :) axsoy'a ne diyon durumu nedir kalite olarak ?
Geç. -
CanKirca bunu yazdıKreyzi bunu yazdıCanKirca bunu yazdı
Geç.canım sende host açıp açıp kapatıyosun ne iş yaptığın bellü değil benim gibi DJAlper
-
CanKirca bunu yazdıKreyzi bunu yazdıCanKirca bunu yazdı
Geç.Siktir et gec o firmayi mi demek istedin ?
Yoksa dusunme gec saglam firmadir. Bunu mu demek istedin kanka :)