Bu Hosting Kaç Hit Kaldırır?
-
Merhaba arkadaşlar wordpress bir sitem var isim tescil üzerinden 1 tane eko hosting satın aldım.
http://isimtescil.net/hosting/bireysel-paketler.aspx
Bu sunucular yıllık ücret ve haliyle fazla birşey beklemek gerekmiyor ama merak ettiğim site 5k hit e ulaştığında linkteki silver hosting paketi siteyi kaldırır mı? Hızlı bir şekilde açılır mı?
-
hocam biraz daha öde http://www.mochahost.com/webhosting.php burdaki en üst paketi al 2 gb ram veriyolar herşey sınırsız ,ben kullanıyorum gayet kafam rahat sıkıntı yaratmıyor
-
arkinfes bunu yazdı
hocam biraz daha öde http://www.mochahost.com/webhosting.php burdaki en üst paketi al 2 gb ram veriyolar herşey sınırsız ,ben kullanıyorum gayet kafam rahat sıkıntı yaratmıyor
Teşekkürler hocam siteyi inceliyecem. Yeni yorumları bekliyorum.
-
2xclick
S0KR4T3S tarafından 08/Tem/15 14:47 tarihinde düzenlenmiştir -
gunceldir beyler misal 100onlineyi kaldirirmi
-
Hocam bence yanlış yapıyorsun.
Şöyle ki kaç mbramlik 'host' kaç kişiyi kaldırır bunun cevabını bile sorgularken o söylediğin sayıyı bulmak için epey uğraşman gerekecek (100 kişi aynı anda?)
Yani başlangıç hostlarından birisini al eğer gerçekten dediğin gibi bi ziyaretçi akışı olursa digitaloceandan aylık 5$'a vps kiralayacaksın ama zannetmiyorum ki ilk bir yıl geçmeden bu değerlere ulaşasın ki 1 yıl geçince de çok zor proje sağlam değilse
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam bence yanlış yapıyorsun.
Şöyle ki kaç mbramlik 'host' kaç kişiyi kaldırır bunun cevabını bile sorgularken o söylediğin sayıyı bulmak için epey uğraşman gerekecek (100 kişi aynı anda?)
Yani başlangıç hostlarından birisini al eğer gerçekten dediğin gibi bi ziyaretçi akışı olursa digitaloceandan aylık 5$'a vps kiralayacaksın ama zannetmiyorum ki ilk bir yıl geçmeden bu değerlere ulaşasın ki 1 yıl geçince de çok zor proje sağlam değilse
arkadaşa katılmakla birlikte,
para vermene de karşıyım . eğer istersen başlangıç olarak sana linux bi host paketi açabilirim.
eğer işler iyi giderse arkadaşın dediği gibi digitaloceandan 5$ a vps alırsın.
istersen pm at halledelim. iyi çalışmalar. -
Kullanacağını script tema bunların hepsi birer faktör ama.isimtescilden hosting almak , kiliseye gidip cuma namazı kılmak gidibir
-
baslangic icin isim tescil eko paket kotumu sizce ? siteme o onlineyi bulmak icin bi kac tane face sayfasi satin aldim paylasimdan sonra en kotu 100 200 kisi girer ne olur site mi gocer?
-
Mizansen bunu yazdı
baslangic icin isim tescil eko paket kotumu sizce ? siteme o onlineyi bulmak icin bi kac tane face sayfasi satin aldim paylasimdan sonra en kotu 100 200 kisi girer ne olur site mi gocer?
Hocam tarikattasın farkındamısın bilmiyorum da :)
Başlangıç için sana sponsor olabilecek çok yardımsever mürid vardır burada.
MustKTE hocanın dediğini bi düşün pm at ordan başla göreceksin hiçbişey harcamadığını.
Harcarsan da tekrar yönlendiririz istatistiklerine göre elimizde hiiçbişey yokken kimse müneccim değil burda birşey söyleyemez
Edit: site mi göçer dersen anlık 100 kişinin yaptığı aktiviteye bağlı olarak site 'göçer' veya 'göçmez'.
Bu tamamen o giriş yapanların kaç işlem sorgu yaptığıyla alakalıdır. Ortalama yeni yazılmış 3 sql sorgusu 200kb civarı sayfa gösteren bir web sitesi banamısın demez.
Ama wordpress gibi daha büyük sistemler için daha büyük kaynak gereklidir.
by_Tet tarafından 08/Tem/15 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
ibrahimeren bunu yazdı
Kullanacağını script tema bunların hepsi birer faktör ama.isimtescilden hosting almak , kiliseye gidip cuma namazı kılmak gidibir