Bu Hosting Kaç Hit Kaldırır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar wordpress bir sitem var isim tescil üzerinden 1 tane eko hosting satın aldım.

http://isimtescil.net/hosting/bireysel-paketler.aspx

Bu sunucular yıllık ücret ve haliyle fazla birşey beklemek gerekmiyor ama merak ettiğim site 5k hit e ulaştığında linkteki silver hosting paketi siteyi kaldırır mı? Hızlı bir şekilde açılır mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hocam biraz daha öde http://www.mochahost.com/webhosting.php burdaki en üst paketi al 2 gb ram veriyolar herşey sınırsız ,ben kullanıyorum gayet kafam rahat sıkıntı yaratmıyor

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı

hocam biraz daha öde http://www.mochahost.com/webhosting.php burdaki en üst paketi al 2 gb ram veriyolar herşey sınırsız ,ben kullanıyorum gayet kafam rahat sıkıntı yaratmıyor

Teşekkürler hocam siteyi inceliyecem. Yeni yorumları bekliyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

2xclick

S0KR4T3S tarafından 08/Tem/15 14:47 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

gunceldir beyler  misal 100onlineyi kaldirirmi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam bence yanlış yapıyorsun.

Şöyle ki kaç mbramlik 'host' kaç kişiyi kaldırır bunun cevabını bile sorgularken o söylediğin sayıyı bulmak için epey uğraşman gerekecek (100 kişi aynı anda?)

Yani başlangıç hostlarından birisini al eğer gerçekten dediğin gibi bi ziyaretçi akışı olursa digitaloceandan aylık 5$'a vps kiralayacaksın ama zannetmiyorum ki ilk bir yıl geçmeden bu değerlere ulaşasın ki 1 yıl geçince de çok zor proje sağlam değilse

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hocam bence yanlış yapıyorsun.

Şöyle ki kaç mbramlik 'host' kaç kişiyi kaldırır bunun cevabını bile sorgularken o söylediğin sayıyı bulmak için epey uğraşman gerekecek (100 kişi aynı anda?)

Yani başlangıç hostlarından birisini al eğer gerçekten dediğin gibi bi ziyaretçi akışı olursa digitaloceandan aylık 5$'a vps kiralayacaksın ama zannetmiyorum ki ilk bir yıl geçmeden bu değerlere ulaşasın ki 1 yıl geçince de çok zor proje sağlam değilse

arkadaşa katılmakla birlikte,  
    para vermene de karşıyım .  eğer istersen başlangıç olarak sana linux bi host paketi açabilirim. 
    eğer işler iyi giderse arkadaşın dediği gibi digitaloceandan 5$ a vps alırsın. 
    istersen pm at halledelim. iyi çalışmalar.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Kullanacağını script tema bunların hepsi birer faktör ama.isimtescilden hosting almak , kiliseye gidip cuma namazı kılmak gidibir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

baslangic icin isim tescil eko paket kotumu sizce ? siteme o onlineyi bulmak icin bi kac tane face sayfasi satin aldim paylasimdan sonra en kotu 100 200 kisi girer ne olur site mi gocer?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Mizansen bunu yazdı

baslangic icin isim tescil eko paket kotumu sizce ? siteme o onlineyi bulmak icin bi kac tane face sayfasi satin aldim paylasimdan sonra en kotu 100 200 kisi girer ne olur site mi gocer?

Hocam tarikattasın farkındamısın bilmiyorum da :)

Başlangıç için sana sponsor olabilecek çok yardımsever mürid vardır burada.

MustKTE hocanın dediğini bi düşün pm at ordan başla göreceksin hiçbişey harcamadığını.

Harcarsan da tekrar yönlendiririz istatistiklerine göre elimizde hiiçbişey yokken kimse müneccim değil burda birşey söyleyemez

Edit: site mi göçer dersen anlık 100 kişinin yaptığı aktiviteye bağlı olarak site 'göçer' veya 'göçmez'.

Bu tamamen o giriş yapanların kaç işlem sorgu yaptığıyla alakalıdır. Ortalama yeni yazılmış 3 sql sorgusu 200kb civarı sayfa gösteren bir web sitesi banamısın demez.

Ama wordpress gibi daha büyük sistemler için daha büyük kaynak gereklidir.

by_Tet tarafından 08/Tem/15 20:17 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

Kullanacağını script tema bunların hepsi birer faktör ama.isimtescilden hosting almak , kiliseye gidip cuma namazı kılmak gidibir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?