Bu İki Ekran Kartı Arasındaki Farkı Söylermisiniz ?
-
Arkadaşlar mrb 2 tane ekran kartı ekledim birinci eklediğimi almak istiyorum aralarında 100 TL kadar fark var sizce çok fark varmıdır performans olarak ?
bu diğeri
sistemim
intel i3 3.2 GHz
6 GB Ram DDR 3
H55M-D2H Gigabyte anakart
500W power supply
-
fark sadece chipinde biri ti biri değil. okadar. yoksa ikiside 256 bit ikiside 1024 mb.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------fark sadece chipinde biri ti biri değil. okadar. yoksa ikiside 256 bit ikiside 1024 mb.
-----------------------------
hocam kısaca şöyle söyleyeyim bana Ti modelini önerdiler bilmiyorum neden öyle sizlerede sormak istedim performans olarak aralarında dağlar kadar fark varsa Ti alırım
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------fark sadece chipinde biri ti biri değil. okadar. yoksa ikiside 256 bit ikiside 1024 mb.
hocam kısaca şöyle söyleyeyim bana Ti modelini önerdiler bilmiyorum neden öyle sizlerede sormak istedim performans olarak aralarında dağlar kadar fark varsa Ti alırım
-----------------------------bu Tİ neyi kast ediyor?? yani ti ne demek amacı ne ne işe yarıyor merak ettim :S
-
Hocam, bu ikisi arasında, hissedeceğin performans farkı sadece Anisotropic Filter(AF)'da. O da 15%-16% oranında.
GTX 560 TI'ın güç tüketiminin de bu performans oranı kadar fazla olduğunu göz önüne alınca, bence aradaki 100 TL'ye değmez.
Alternatif olarak, Fiyat/Performans'ı da göz önüne alarak Radeon HD 6870'i önerebilirim(Her ne kadar, kendi kullanımımda Nvidia'dan şaşmasam da).
6870, GTX 560 ile eşit güç tüketiminin yanında, uygun fiyatla hemen hemen GTX 560 TI kadar performans sunuyor(sadece ~5% aşağıda kalıyor). Hem de neredeyse yarı fiyatına.
-
ben bunu aldım geçen hafta
arkadaşın dediği gibi pek bi fark yok aralarında pesformansınıda şöyle açıklıyayım
batman , bf3, mw3, yüzüklerin efendisi son çıkanı , nfs run ve asasin tüm seriyi son seviye çözünürlükte oynanıyor
+ daha ne istiyon :D ama pover ı 80+ kullanmanı tavsiye ederin bende power yetmemşti :D yenisini aldım..
bu arada asasin brotter orjinal var elimde paketi açılmamış isteyene satabilirim ....
diyeceğim şu 100 tl ni boşa çöpe atma :D git bi 4 gb daha ram al :D
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, bu ikisi arasında, hissedeceğin performans farkı sadece Anisotropic Filter(AF)'da. O da 15%-16% oranında.
GTX 560 TI'ın güç tüketiminin de bu performans oranı kadar fazla olduğunu göz önüne alınca, bence aradaki 100 TL'ye değmez.
Alternatif olarak, Fiyat/Performans'ı da göz önüne alarak Radeon HD 6870'i önerebilirim(Her ne kadar, kendi kullanımımda Nvidia'dan şaşmasam da).
6870, GTX 560 ile eşit güç tüketiminin yanında, uygun fiyatla hemen hemen GTX 560 TI kadar performans sunuyor(sadece ~5% aşağıda kalıyor). Hem de neredeyse yarı fiyatına.
güzel açıklama yapmışsın hocam saolasın teşekkürler :) bilgi yeterli oldu asus uzun zamandır kafamda hocam onu alıcam :)
-
zengo bunu yazdı:
-----------------------------ben bunu aldım geçen hafta
arkadaşın dediği gibi pek bi fark yok aralarında pesformansınıda şöyle açıklıyayım
batman , bf3, mw3, yüzüklerin efendisi son çıkanı , nfs run ve asasin tüm seriyi son seviye çözünürlükte oynanıyor
+ daha ne istiyon :D ama pover ı 80+ kullanmanı tavsiye ederin bende power yetmemşti :D yenisini aldım..
bu arada asasin brotter orjinal var elimde paketi açılmamış isteyene satabilirim ....
diyeceğim şu 100 tl ni boşa çöpe atma :D git bi 4 gb daha ram al :D
senin aldığın kartı alıcam hocam :) BF3 ultra oynuyorsun yani ha ? süper :)
2 tane ram modülü var zaten hocam 4-2 olarak kullanıyorum tek 4gb alıcam 8 yaparım :)
saolasın