folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bu İki Ekran Kartı Arasındaki Farkı Söylermisiniz ?

Bu İki Ekran Kartı Arasındaki Farkı Söylermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mrb 2 tane ekran kartı ekledim birinci eklediğimi almak istiyorum aralarında 100 TL kadar fark var sizce çok fark varmıdır performans olarak ?

http://www.sanalmarketim.com/urun/7db6e5774a20ae5d51bba6b9a4b3007c/ASUS-ENGTX560-DCII-OC/2DI/1GD5-1GB-GDDR5-256Bit-16x-(Batman-Arkham-City-Oyun-Hediyeli)

bu diğeri 

http://www.sanalmarketim.com/urun/b05dc8ee3e599a51bdf8f08a15963ea4/ASUS-ENGTX560-Ti-DCII/2DI/1GD5-1GB-GDDR5-256Bit-16x-(Batman-Arkham-City-Oyun-Hediyeli)

sistemim

intel i3 3.2 GHz

6 GB Ram DDR 3

H55M-D2H Gigabyte anakart

500W power supply

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

fark sadece chipinde biri ti biri değil. okadar. yoksa ikiside 256 bit ikiside 1024 mb.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:
    -----------------------------

fark sadece chipinde biri ti biri değil. okadar. yoksa ikiside 256 bit ikiside 1024 mb.

hocam kısaca şöyle söyleyeyim bana Ti modelini önerdiler bilmiyorum neden öyle sizlerede sormak istedim performans olarak aralarında dağlar kadar fark varsa Ti alırım

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

crimeangel bunu yazdı:

hocam kısaca şöyle söyleyeyim bana Ti modelini önerdiler bilmiyorum neden öyle sizlerede sormak istedim performans olarak aralarında dağlar kadar fark varsa Ti alırım

bu Tİ neyi kast ediyor?? yani ti ne demek amacı ne ne işe yarıyor merak ettim :S

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Hocam, bu ikisi arasında, hissedeceğin performans farkı sadece Anisotropic Filter(AF)'da. O da 15%-16% oranında.

GTX 560 TI'ın güç tüketiminin de bu performans oranı kadar fazla olduğunu göz önüne alınca, bence aradaki 100 TL'ye değmez.

Alternatif olarak, Fiyat/Performans'ı da göz önüne alarak Radeon HD 6870'i önerebilirim(Her ne kadar, kendi kullanımımda Nvidia'dan şaşmasam da).

6870, GTX 560 ile eşit güç tüketiminin yanında, uygun fiyatla hemen hemen GTX 560 TI kadar performans sunuyor(sadece ~5% aşağıda kalıyor). Hem de neredeyse yarı fiyatına.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

http://www.sanalmarketim.com/urun/7db6e5774a20ae5d51bba6b9a4b3007c/ASUS-ENGTX560-DCII-OC/2DI/1GD5-1GB-GDDR5-256Bit-16x-(Batman-Arkham-City-Oyun-Hediyeli)

ben bunu aldım geçen hafta

arkadaşın dediği gibi pek bi fark yok aralarında pesformansınıda şöyle açıklıyayım

batman , bf3, mw3, yüzüklerin efendisi son çıkanı , nfs run ve asasin tüm seriyi son seviye  çözünürlükte oynanıyor 

+ daha ne istiyon :D ama pover ı 80+ kullanmanı tavsiye ederin bende power yetmemşti :D yenisini aldım..

bu arada asasin brotter orjinal var elimde paketi açılmamış isteyene satabilirim ....

diyeceğim şu 100 tl ni  boşa çöpe atma :D git bi 4 gb daha ram al :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Mc_cO_By bunu yazdı:

Hocam, bu ikisi arasında, hissedeceğin performans farkı sadece Anisotropic Filter(AF)'da. O da 15%-16% oranında.

GTX 560 TI'ın güç tüketiminin de bu performans oranı kadar fazla olduğunu göz önüne alınca, bence aradaki 100 TL'ye değmez.

Alternatif olarak, Fiyat/Performans'ı da göz önüne alarak Radeon HD 6870'i önerebilirim(Her ne kadar, kendi kullanımımda Nvidia'dan şaşmasam da).

6870, GTX 560 ile eşit güç tüketiminin yanında, uygun fiyatla hemen hemen GTX 560 TI kadar performans sunuyor(sadece ~5% aşağıda kalıyor). Hem de neredeyse yarı fiyatına.

güzel açıklama yapmışsın hocam saolasın teşekkürler :) bilgi yeterli oldu asus uzun zamandır kafamda hocam onu alıcam :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

zengo bunu yazdı:

ben bunu aldım geçen hafta

arkadaşın dediği gibi pek bi fark yok aralarında pesformansınıda şöyle açıklıyayım

batman , bf3, mw3, yüzüklerin efendisi son çıkanı , nfs run ve asasin tüm seriyi son seviye  çözünürlükte oynanıyor 

+ daha ne istiyon :D ama pover ı 80+ kullanmanı tavsiye ederin bende power yetmemşti :D yenisini aldım..

bu arada asasin brotter orjinal var elimde paketi açılmamış isteyene satabilirim ....

diyeceğim şu 100 tl ni  boşa çöpe atma :D git bi 4 gb daha ram al :D

senin aldığın kartı alıcam hocam :) BF3 ultra oynuyorsun yani ha ? süper :)

2 tane ram modülü var zaten hocam 4-2 olarak kullanıyorum tek 4gb alıcam 8 yaparım :)

saolasın

KNOWLEDGE IS POWER!
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 8