Bu İki Kılıftan Hangisini Almalıyım ?
-
sevgili dostlar, dayım paraya kıymış gitmiş iphone 6 almış. Telefonu iyi korumak için benden kılıf tavsiyesi istedi, bende alttaki iki kılıf için işini görür dedim. Ama bu ikisi arasında birtürlü seçim yapamadık.. Sizce hangisi daha iyi?
http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Case-Neo-Hybrid-47-Champagne-Gold,PR-676.html
http://www.mobilcadde.com/totudesign-knight-iphone-6-plus-metal-gold-kilif-23063
edit: telefon gold modeli
-
spigen diyorum.
-
ben şimdiden 2 tane kılıf 1 tane glass ayırdım elime iphone gelince kullanacağım artık
alacaksan tabiki spigen alacaksın sağlamdır. + olarak ekrana glass taktır. 50 lira bişi degil o ekrana zarar gelmesin.
-
PanxeR bunu yazdı
ben şimdiden 2 tane kılıf 1 tane glass ayırdım elime iphone gelince kullanacağım artık
alacaksan tabiki spigen alacaksın sağlamdır. + olarak ekrana glass taktır. 50 lira bişi degil o ekrana zarar gelmesin.
tavsiye edebileceğin dayanıklı bir glass varmı hcam? daha önceki postlarda birkaç arkadaş ekran koruyucu markası önermişti bayağı dayanıklılarından ama bulamadım
-
DrKeworks bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
tavsiye edebileceğin dayanıklı bir glass varmı hcam? daha önceki postlarda birkaç arkadaş ekran koruyucu markası önermişti bayağı dayanıklılarından ama bulamadım
hocam tampared glass olarak geçen hepsi olur

-
PanxeR bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam tampared glass olarak geçen hepsi olur

tammdır hocam sağol. Kılıf olarak Totu'nun tasarımı çok güzel ve kabalaştırmıyor telefona takınca. Spigen biraz kaba duruyor ama daha iyi koruyor. Sanırım spigen alıcaz. Tabi stoklara gelince..
-
abi o değilde bir sürü para veriyoruz yok gorilla glasstı zarttı zurttu diyerekten hala çiziliyor bozuluyor. Bu amuha goduklarım yapamıyorlar mı 50 tl lik ekran koruyucunun yaptığı işi?
-
sLeymN bunu yazdı
abi o değilde bir sürü para veriyoruz yok gorilla glasstı zarttı zurttu diyerekten hala çiziliyor bozuluyor. Bu amuha goduklarım yapamıyorlar mı 50 tl lik ekran koruyucunun yaptığı işi?
hacu camların çoğu çiziliyor darbelere dayanıklı olsada. En dayanıklı ekranlar safir camdan yapılıyo ama onunda maliyeti çok yüksek ve üretimi çok zor. Eğer 1000 liralık bir telefonun ekranı safir camdan yapılsaydı sanırım 1400 liraya çıkardı fiyat.
-
sanayide üzerine demir döktürün bare :D
kılıfla temperli filmle falan telefon tat vermiyor. bi ara bende çok değiştirdim son 6 aydır kılıfsız filmsiz kullanıyorum , telefonun tadı öyle çıkıyor
-
Tempered Glass + Spigen ... Gerisi Hikaye ;)
-
DrKeworks bunu yazdısLeymN bunu yazdı
hacu camların çoğu çiziliyor darbelere dayanıklı olsada. En dayanıklı ekranlar safir camdan yapılıyo ama onunda maliyeti çok yüksek ve üretimi çok zor. Eğer 1000 liralık bir telefonun ekranı safir camdan yapılsaydı sanırım 1400 liraya çıkardı fiyat.
Ole diorsunda hocam telefinu bin tlden satiolar ama telefonun maaliyeti iscisi susu busu 300 lirayi gecmez.bu is maksimum kara dayali satis.zaten o yuzden bu kadar piyasa oldu bu telefon isi.ayni telefonu ayni ozellikleriye yari fiyatina satan markalar var ve bu markalarda kar ediyor dusun sen asil saticiyi.maaliyet artar dogrudur ama adamlarin musteriyi dusunmedigi kesin