Bu İki Kılıftan Hangisini Almalıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

sevgili dostlar, dayım paraya kıymış gitmiş iphone 6 almış. Telefonu iyi korumak için benden kılıf tavsiyesi istedi, bende alttaki iki kılıf için işini görür dedim. Ama bu ikisi arasında birtürlü seçim yapamadık.. Sizce hangisi daha iyi?

http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPhone-6-Case-Neo-Hybrid-47-Champagne-Gold,PR-676.html

http://www.mobilcadde.com/totudesign-knight-iphone-6-plus-metal-gold-kilif-23063

edit: telefon gold modeli

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

spigen diyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben şimdiden 2 tane kılıf 1 tane glass ayırdım elime iphone gelince kullanacağım artık

alacaksan tabiki spigen alacaksın sağlamdır. + olarak ekrana glass taktır. 50 lira bişi degil o ekrana zarar gelmesin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ben şimdiden 2 tane kılıf 1 tane glass ayırdım elime iphone gelince kullanacağım artık

alacaksan tabiki spigen alacaksın sağlamdır. + olarak ekrana glass taktır. 50 lira bişi degil o ekrana zarar gelmesin.

tavsiye edebileceğin dayanıklı bir glass varmı hcam? daha önceki postlarda birkaç arkadaş ekran koruyucu markası önermişti bayağı dayanıklılarından ama bulamadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

tavsiye edebileceğin dayanıklı bir glass varmı hcam? daha önceki postlarda birkaç arkadaş ekran koruyucu markası önermişti bayağı dayanıklılarından ama bulamadım

hocam tampared glass olarak geçen hepsi olur 

sken-ip5-3.jpg%20%281000×800%29

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hocam tampared glass olarak geçen hepsi olur 

sken-ip5-3.jpg%20%281000×800%29

tammdır hocam sağol. Kılıf olarak Totu'nun tasarımı çok güzel ve kabalaştırmıyor telefona takınca. Spigen biraz kaba duruyor ama daha iyi koruyor. Sanırım spigen alıcaz. Tabi stoklara gelince..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

abi o değilde bir sürü para veriyoruz yok gorilla glasstı zarttı zurttu diyerekten hala çiziliyor bozuluyor. Bu amuha goduklarım yapamıyorlar mı 50 tl lik ekran koruyucunun yaptığı işi? 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

abi o değilde bir sürü para veriyoruz yok gorilla glasstı zarttı zurttu diyerekten hala çiziliyor bozuluyor. Bu amuha goduklarım yapamıyorlar mı 50 tl lik ekran koruyucunun yaptığı işi? 

hacu camların çoğu çiziliyor darbelere dayanıklı olsada. En dayanıklı ekranlar safir camdan yapılıyo ama onunda maliyeti çok yüksek ve üretimi çok zor. Eğer 1000 liralık bir telefonun ekranı safir camdan yapılsaydı sanırım 1400 liraya çıkardı fiyat. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

sanayide üzerine demir döktürün bare :D 

kılıfla temperli filmle falan telefon tat vermiyor. bi ara bende çok değiştirdim son 6 aydır kılıfsız filmsiz kullanıyorum , telefonun tadı öyle çıkıyor 

www.yesilgrow.com - Growshop
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Tempered Glass + Spigen ... Gerisi Hikaye ;)

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

hacu camların çoğu çiziliyor darbelere dayanıklı olsada. En dayanıklı ekranlar safir camdan yapılıyo ama onunda maliyeti çok yüksek ve üretimi çok zor. Eğer 1000 liralık bir telefonun ekranı safir camdan yapılsaydı sanırım 1400 liraya çıkardı fiyat. 

Ole diorsunda hocam telefinu bin tlden satiolar ama telefonun maaliyeti iscisi susu busu 300 lirayi gecmez.bu is maksimum kara dayali satis.zaten o yuzden bu kadar piyasa oldu bu telefon isi.ayni telefonu ayni ozellikleriye yari fiyatina satan markalar var ve bu markalarda kar ediyor dusun sen asil saticiyi.maaliyet artar dogrudur ama adamlarin musteriyi dusunmedigi kesin

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1240 Toplam Mesaj: 11