folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Ikilemden Nasil Cikarim ?

Bu Ikilemden Nasil Cikarim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

konuya nereden baslayacagimi bilmiyorum,lafi cok uzatip sizi de yormak istemiyorum o yuzden elimden geldigince kisa tutmaya calisayim.

1 Yili askin suredir bir kiz arkadasim var okullar bitmis meslekler ele alinmis vs vs . Aram cok iyi aramizda sevgi saygi ask hersey var diyebilirim. ( hatta ve hatta bir kac kez kotu karakter olup baska kizlarla konusup kacamak iliski yasasam da oturup duzgun iki cift gibi konusup ozur dileyip af diledim ve konulari kapattik) sonn 3-4 aydir sadece onunla ilgilenip kimseyle konusmuyordum Taki birini gorene kadar;

Dayimin oglu gecen ay evlendi ve Sadic gorevini ustlendim. Gelinin kiz kardesini gordugum de olan oldu iste hocalar. Ya ilk goruste ask diyin, yada gecici bir heves deyin yada bisiler diyin iste. Unutamiyorum kizi,yetmezmis gibi Face gibi yerlerden de ekleyip takip altina aldim. Konusmaya calisiyorum konusmuyor benimle ne yazik ki. ya dogasinda var yada cok icine kapanik bilmiyorum. 

her iki kiz da benim aileme uyacak kisilikte. suan birlikte oldugum kiz universite mezunu diger ise daha lise bile bitmemis. lisanina yada egitimine bakmam gerci insan olsunlar sadakatli olsunlar yeter. 

ikilemde kaldim hocalar. biri deli gibi sadik,asik,bir kac kez ben kotuluk yapmama ragmen bile beni birakmayan bir kiz, digeri ise unutamadigim, geceleri hayalima giren, adindan sanindan baska bisi bilemedigim bir kiz. 

Cevrede cok saygin ve sevilen bir aileyiz. Ailem hangi kiza giderse gitsin eminim ki o is olacaktir. Ve simdi ailem bana baski yapiyor artik ya sen kafanda birini kuruyorsan ona gidelim yada birak biz bulalim diye. 

biriniz akil verin ikilemdeyim..

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 756 Toplam Mesaj: 1
ask dert tasa