Bu İngilterede Ne Tuhafliklar Varya
-
arkadaslarya hep yurdumun insani derler ve acayip aykulere hikayeler komik olaylar anlatirlarya aslinda bunlar bize mahsus degil yurdumun insanini kucultmeyin
simdi ben ingiltereye geleli 4 ay oldu acayip acayip olaylar gordum duydum iste ingilterenin insani
duydum bunu adam elektirikli testereyle calilari keserken karisi seslenmi adamin kulaginda kulakli oldugu icin ve sesten dolayi duymamis bunun uzerine kadin adamin yanina gidip omzuna dokununca adamin arkasina donmesiyle kadinin bogaz kismini kesmesi bir olmus yani testereyle donmus hiyar kadin olmus
simdi bizde essek kopek tavuk fesist leri vardirya buranin halki azmi haberlerde cikan olay
tren yolunun hemen yanindaki tepede adam keciye kayarken yanindan tren geciyor ver tabi herkez dumur adamin resimlerini filanda cekmisler yani butur seyler buradada ola biliyor
dun program izliyorum konusu ise yemek yiyemiyen adam adam sadece biskuvi yiyor adam butun hayati boyunca biskuvi ile beslenmis yemegi agzina aldimi tukuruyor tadi hosuna gitmiyormus ne olursa olsun ensonunda zorla yedirdiler adam 23 sene sonrami ne ilk defa yemek yemis anneside gormus bu sure sonra olaya bakya
diger bir konudada kizin teki sadece ekmek yiyordu baska birsey yemiyordu hay Allahimya
daha varda sure az hadi kalin sagilacakla geyige acayimdedim
-
kardes ingiltere yapilabilecek o kadar cok sey varken bunlarla ugrasmanda baya tuhaf sende iyice ingiliz olmussun. :D
ee hollandada diyelim metrodan indiler ya hurrra bi kosuyolar baba hic topal sakat dinlemiyolar.Bide guzel bi kadin goruyosun zarif sik hos bi bayan uzun boylu.mini dar etekli.istasyonun hemen yanindan bmx bisiklete binip evine gidiyo
-
St_anger bende amsterdamda 1 yildan fazla yasadim daha ilginc seyler gordum benim yazdiklarim normal geldiyse lafyok Bu arada ilgilendigimden degil öyle rast geldi yazayim dedim muridler bilsin muhabbet ortaminda laf acsin konu olsun dedim
-
Tek tuhaf ülke Turkiye degilmis
-
diyelimki karinla tartistin kadin seni evden kovabiliyor eger sen onu kovdun gider polis cagirir seni evden attirir.ve o mahalleye bile gitmen belli bir sure yasak olur.Burda deger sirasi soyledir
Kadin Trafik Ev hayvani en son erkekler