Bu İphone5 Bu Kadar Düştü Mü Ya? (1489 TL / K.Kartına 12 Taksıt)
-
Yurtdışı pasaport kayıtlı vss vss :) ama iphone fiyatı bu kadar sürünmeye basladı mı ya? :)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-kayitli-srvs-destkli-iphone5-1.489-tl-k.kartna-6-12-tkst-102683316/detay
Gezırınıken denk geldı belkı lazım olan murıd olur , degerlendırsın .... -
aypon alana sosyal mesaj bedava =)
-
DestinatioN bunu yazdı
aypon alana sosyal mesaj bedava =)
Aynen :D
UCUZ MAL ALICAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM...''HENRY FORD...
-
İmkansız değil bu fiyat. Amerika fiyatı 650 dolar simfree yani 1172 tl küsür pasaport kaydı 100tl, 10tl de türkcell oldu 1300 tl
189 tl kar koyup satabilir ama bu kadar kar için o kadar uğraşa neden girsinler şüphe çekici.
-
torpedo_XL bunu yazdı
İmkansız değil bu fiyat. Amerika fiyatı 650 dolar simfree yani 1172 tl küsür pasaport kaydı 100tl, 10tl de türkcell oldu 1300 tl
189 tl kar koyup satabilir ama bu kadar kar için o kadar uğraşa neden girsinler şüphe çekici.
Ondan zaten hocam :D
Ben bu meretı ilk cıktıgıında 2,550 TL ye sattıgımı bılıyorum :)
Şimdi bu kadar sürünüyor olması şaşırtıcı :) -
elin gavuru 1100 liraya rahatça alıyor biz buna ucuz diyoruz :/
-
Arkadaşlar S3 mini yada Sony S almayı planlıyordum s4 cıkınca fiyatları düşer diye bekliyordum
AmoR tarafından 10/Mar/13 21:26 tarihinde düzenlenmiştir
Yakınımdan bi arkadaşim s4 cıkınca almayı dusunyor ve s3 kullanıyor onu satmak istiyor banada 1000 liraya birakirim dedi
türkcellden almiş genpa garantili 6 ay kullanmiş hiç cizik filan yok hadi arkadaşlik hatırını filan soksam 950 bilemedin 900 alsam size iyi bi firsat mi ? tabi s4 cıkış yaptıgını göz ününde bulundurmak gerek fiyatlar ister istemez düşecektır. f -
AmoR bunu yazdı
Arkadaşlar S3 mini yada Sony S almayı planlıyordum s4 cıkınca fiyatları düşer diye bekliyordum
Yakınımdan bi arkadaşim s4 cıkınca almayı dusunyor ve s3 kullanıyor onu satmak istiyor banada 1000 liraya birakirim dedi
türkcellden almiş genpa garantili 6 ay kullanmiş hiç cizik filan yok hadi arkadaşlik hatırını filan soksam 950 bilemedin 900 alsam size iyi bi firsat mi ? tabi s4 cıkış yaptıgını göz ününde bulundurmak gerek fiyatlar ister istemez düşecektır. f900 TL iyi fıyat arantılı bır cıhaz ıcın hocam :)