Bu İş Tutarmı?
-
şimdi bu msnde soyunanlara kontor alan salaklar var yaa şimdi msn görüntüleri olan bir kız alsak bunu video edit programıyla döndürsem (vol 4 serisinde foruma koyacağım programı) mesela adama 100 kont getir açayım dedim adam seni görmem lazım dedi 1 dosya kayıt ettim pc başında oturuyo 20 sn sonra soyunacak20 sn görüntüyü kesip programla gösterem sonra kont alıp gelsin filmi devam ettirem :D olurmu yutarlarmı cam işinide SplitCam programıyla yapacağım herşey orjinal olacak
sizce Tutarmı bu iş?
http://rapidshare.de/files/14839134/ornek.mpg.html
Örnek iyi bakın!! sizce? (soyunmadan önceki) -
:)
-
anlatınca kolay gelio sen bi dediin halde hazırla izle inandırıcı oluyomu bakalım
-
salakdan cok ne var ?
yapan arkadaslarım var. ufak tefek de olsa knt alıolar. -
tutar burda calısan bır fırlma cocuk var oda aynısını yapıyor dedım kac kontor gelıyor dedı abi haftada en az 250 kontor memlekette kerız katsayısı bayagı bır yukselmıs anlasılan
-
Sadece keriz onları tanımlamaz,yanına bir de azmış ekleyin :D
O iş tutar a.q. Kızlarla uğraşan azmış erkekler dolu bir kaç forum sitesi bul bir mail adresi yaz,kontor karşılığında soyunulur diye bir de başlık aç,bak nasıl hit oluyor a.q. -
sen en iyisi adult site yap adult :))
-
yalnız tel noyu veriyorsun ya o biraz sakat.
-
tel no vermene gerek yok kerız vatandasımıza kontor sıfresını gonder dıyon sonra kontrol edıyon sonra ver vıdeoyu sevınsın garıban sonra hava atar ulan msn de garı soyyom dıye
-
Sanalı tutmaz ama cok istiyorsan git gercegini yap..ne bu a.q.."kilit".
Toplam Hit: 1280 Toplam Mesaj: 10