Bu İşi Yapan Cok Dua Alacak
-
Televizyon tarihinin en önemli yapımlarından birisi olarak nitelenen, Time dergisince asrın yüz önemli tv olayından biri olarak belirlediği ve dizi finalinin ABD'de HBO kanalından (ücretlidir) 23 milyondan fazla kimsenin aynı anda izlediği bir fenomen. Sayısız klişe dizinin altyazıları günü gününe bulunurken kült mertebesine erişmiş bir yapımın bitmesinin üzerinden yıllar geçtiği halde altyazılarının eksik olmasına üzülmemek elde değil.
Bu bahsedilen The Sopranos dizisi. Böylesi bir efsanenin son 5 bölümün altyazısı yok .Ve inanın aylardır beklemekten sıkıldım. Bu işe el atmadan önce sitedeki yorumları okuyun. Kac insan bu altyazının cevirisini bekliyor.
En azından kişi kendi reklamını yapabilir.
-
hocam o aylarda inglizce öğrensen şimdiye çözmüştün işi :)
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o aylarda inglizce öğrensen şimdiye çözmüştün işi :)
-----------------------------yaklasım süper.
-
ilk kez duyuyorum bu diziyi..bi bakıyım bakalım..
-
Bende açmıştım hocam böle bi konu pek ilgilenen çıkmadı divxplanet te istek bölümünden istek yapılsa daha kolay başlanır bence çevrilmeye hatta istek sayfası vardı orda ordan devam edilebilir.Buda benim açtığım konu http://www.tahribat.com/Forum-The-Sopranos-Severler-104277/1/sopranos/
-
Konunuzu okurken "Woke Up This Morning"in birden çalmaya başlaması bir işaret olsa gerek.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Konunuzu okurken "Woke Up This Morning"in birden çalmaya başlaması bir işaret olsa gerek.
-----------------------------Neye işaret yoksa sen mi çevirmeye başlıcan hoca :P
-
Son sezonu lanetli dizi. Ben de arşive almak için zamanında son 3 bölümü denk getirememiştim bir türlü. O yüzden çeviri işine gene hiç bulaşmam. Tv'den izlemiştim yetti.
-
Aslında ben kendim bir kaç filmin tercümesini kısmen yaptım. Bunuda yapabilirim ama bu diziyi cok sewiyorum. Tercümesini yaparken diziyi katledecem.
En iyisi sezon finalini yıllar sonra cocuklarım ile izlemek :)
-
gece gece konuyu hortlatim :()
-
2 sezon izledim çok fena sarmıştı elimdekiler bitince bıraktım bende. Tony soprano ölyormu sonda . Ölüyorsa hic izlemiyim :)