Bu İslemi Hangi Programla Yapabiliriz ?
-
kısaca anlatayım.
aynı ofisteki x bilgisayarına girip bi program acıyorum, o programda da bazı seylerin kayıtlarını giriyorum, ben bunları yaparken aynı islemler y bilgisayarında da olacak, yani program orada da acılacak ve benim girdigim kayıtların aynısı orada da gözükecek.
bir nevi iki bilgisayarı yönetmek icin tek fare kullanmak. buna benzer bir konu acılmıstı daha önce ama onda da net bi cözüm cıkmamıstı.
önerisi olan ?
-
kayıtlar kullandığın bilgisayarda olsun ve diğer bilgisayarlar atıyorum x ve y bilgisayarlarıverilere senin kullandığının üzerinden erişsin ve kullansın.
yetkilendirme ile daha kolay yapabilirsin. eğer olayı doğru anladıysam ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
kayıtlar kullandığın bilgisayarda olsun ve diğer bilgisayarlar atıyorum x ve y bilgisayarlarıverilere senin kullandığının üzerinden erişsin ve kullansın.
yanlıs anlamıssın. senin dedigin paylasım izni verip verileri kullandırmak gibi bir sey. benim istedigim ise tek klavye ve tek mousedan iki bilgisayarı aynı anda yönetmek.
ben birinden operayı acıp google'a girdiysem digerinde de aynı sey olacak. neyse compü buradaymıs onunla cözeriz heralde.
yine de fikri olan varsa yazsın lütfen.
-
Andrei bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
yanlıs anlamıssın. senin dedigin paylasım izni verip verileri kullandırmak gibi bir sey. benim istedigim ise tek klavye ve tek mousedan iki bilgisayarı aynı anda yönetmek.
ben birinden operayı acıp google'a girdiysem digerinde de aynı sey olacak. neyse compü buradaymıs onunla cözeriz heralde.
yine de fikri olan varsa yazsın lütfen.
-----------------------------k.bakma :)
TeamViewer'ın lisanslı sürümü ile bunların hepsini yapabiliyorsun.
istersen onada bakabilirsin. -
bildiğin ekranı ikiye bölmek istiyor.
-
klavye ve mouse mesajlarını hook edip socket ile yollayarak diğer bilgisayarda simüle edebilirsin ancak iki bilgisayarın birbirinin kopyası olması lazım, çünkü sen , ben o bilgisayarın ekranını göreyim kendi bilgisayarımdan yöneteyim demiyorsun, ben ne yaparsam o bilgisayarda da gerçekleşsin diyorsun.