Bu Joomla Temasını Nasıl Bulurum?
-

sitenin ismi indexlenmesin rakip siteyi açtığımda şüphelenmesin diye resim olarak veriyorum ismini :) bu temayı nasıl bulurum.
ismini bilen var mı? buna çok benzeyen başka bi tema bilen varsa da olur hocalarım. şimdiden teşekkürler.
-
Hocam kendileri yapmış sanırım temayı.
Photoshop > CSS > PHP > Joomla entegre.
Ya da baya bi düzenleme yemiş. :F -
Çok boktan bir tema yahu :D
Tema ismi : rt nebulae j15
şimdi çıkıyorum geldiğimde bulunamamış olursa buluruz
-
hocam temanın adı rt_nebulae ama işte eklentilerle falan içeriği bçyle bişi yapılmış
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------hocam temanın adı rt_nebulae ama işte eklentilerle falan içeriği bçyle bişi yapılmış
-----------------------------eklenti meklenti aynısını yapacam artık :) bizim site sinek avlıyo bu site 200 günlük hiti var nasıl oluyosa :D
-
hocam bu temanın her şeyiyle aynısıyla bir emlak sitesi açmandaki amaç bu sitenin sahibini sinir etmek falansa tamam ama değilse tema çok kötü ya bununla yapma..
edit: emlak sitesinde arkaplanda arabanın ne işi var ayrıca yav :/
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu temanın her şeyiyle aynısıyla bir emlak sitesi açmandaki amaç bu sitenin sahibini sinir etmek falansa tamam ama değilse tema çok kötü ya bununla yapma..
-----------------------------
asdkjasdhlasdfl -
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu temanın her şeyiyle aynısıyla bir emlak sitesi açmandaki amaç bu sitenin sahibini sinir etmek falansa tamam ama değilse tema çok kötü ya bununla yapma..
-----------------------------aynısının tıpkısı olmayacak zaten hocam :D bana siteyi yaptıran sevdiğim bir abim bu siteyi çok tutmuş. bu kategori tipleri felan aynı tip olacak
arkadaki resmi felan değiştiririm ben zaten. bi de kendi beğenmediği yerler var oraları da şöyle olsun böyle olsun tarif etti zaten. bu sitenin üzerine çıkar zaten yapacağım site inş :)
edit : çok pis araba satıyolar hocam :D dükkanın önü jeep dolu :D taksi plaka bile bulursun burda :D