folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Kadınla Yatan 100 Erkek Aranıyor!

Bu Kadınla Yatan 100 Erkek Aranıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    Bu kadınla yatan 100 erkek aranıyor!  
    Polisin operasyonu sonrası yaklanan Ukrayna uyruklu bir kadının sözleri Antalya'yı karıştırdı. '3 ayda en az 100 erkekle yattım' diyen yabancı uyruklu kadının AIDS'li olduğu ortaya çıktı.

Antalya'da polisin yaptığı operasyonla fuhuş çetesine mensup oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüphelinin dün saat 11.00'da sevk edildikleri adliyedeki ifadeleri 17 saat sürdü. Şüphelilerden 16'sı sabah 04.00'da tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi serbest kaldı
    4 bin 600 sayfalık ifade
    Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri 4 gün önce 150 polisle 3'ü otel 22 ayrı noktaya gerçekleştirdiği operasyonla aralarında yabancı uyruklu 3 kadının da bulunduğu 18 kişilik fuhuş çetesi ile bu çetenin erkeklere pazarladığı 23 yabancı uyruklu kadını yakaladı. Polisteki sorguları tamamlanan 18 şüpheli 4 bin 600 sayfalık ifade dosyalarıyla birlikte dün saat 11.00 sıralarında adliyeye sevk edilmişti.

Uluslararası insan ticareti
    Şüpheliler 17 saat boyunca, haksız çıkar sağlamak amacıyla örgüt kurmak, örgüte üye olmak, uluslararası insan ticareti yapmak, fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık ve yer temin etmekten savcılıkta ve mahkemede saat 04.00'e kadar ifade verdi.

Tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M. C. (27), A. C. (23), İ. U. (30), A. B. (34), C. T. (22), H. T. (34), T. S. (38), A. T. (36), T. Y. (32), H. K. (29), K. K. (38), M. Y. (30), K. T. (38), Ukrayna uyruklu kadınlar V. T. (27), kadın doğum uzmanı B. R. (54) ve öğretmen kuzeni M. T. (42) tutuklanarak cezaevine gönderildi. F. U. (36) ve K. T. (40) ise adli kontrole alınmaları kaydıyla serbest bırakıldı.

3 ayda en az 100 erkekle yattım
    Aralarında AIDS'li olduğu belirlenen ve “3 ayda en az 100 erkekle yattım” diyen S. M.'un da bulunduğu Ukrayna, Moldova, Gürcistan, Rusya ve Kırgızistan uyruklu 23 kadın ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'nin misafir pansiyonunda bekletiliyor.

kaynak:m.y.n.e.t

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antikorTBT
    antikorTBT's avatar
    Dişi
    az önce izledim...resmi mozaik olarak vermeseler daha mantıklı olurmuş...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek

Ben onla yatmadım hem VALLAHİ hemde BİLLAHİ

::::))))

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

antikorTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    az önce izledim...resmi mozaik olarak vermeseler daha mantıklı olurmuş...
    -----------------------------
    katılıyorum mağdem haberi yapıyorsunuz yatanları bulacaksınız neden yüzünü tam göstermiyorsunuz hatunun ?

belki hukuki olarak bir sıkıntı doğurabilir ondandır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yaw her mynet habeirni nie ekliyorsunuz ki baba ? Teknoloji ile ilgili olan varsa haber kısmına ekleyin.Mynette her gün takip ediyorum zaten yetmiyor birde tahribata girince görüyorum :-/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    fuckara bu karı mı lAa..))

X
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Yatan sölesin adam gibi kardeşim =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    zina günahtır   :|

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    bu deil herhalde aq bu mozaik neci orda ya insanın aklını bulandıryor:/

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    bazı günler bi taneden fazla :D

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 1894 Toplam Mesaj: 10