Bu Kasa Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

GSkill Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 Ram F4-3600C16D-32GTZN

AMD Ryzen 9 5950X İşlemci 

ROG Crosshair VIII Hero WiFi Anakart 

ROG RYUJIN 360 sıvı soğutma

Corsair Graphite_780

Rampage 1600W Güç Kaynağı 

Ekran kartı yok 28bin tl. Güç kaynağı tırt biraz ama kasa temiz. 28 bin uygun mu bu kasaya 2.el fiyatı? 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ddr4'den sonrasını okumadım.

ddr4 hiç bişi alınmaz hocam kasayı satanda muhtemelen benzer bir sebepten ekran kartını çıkarıp ddr5'li sisteme geçmiş yapmak için satıyor gibi geldi :D:D

baristbt tarafından 09/Eyl/25 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Arkadaş satıyor. Ben de ekran kartı var ondan almıyorum ekran kartını. 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Rampage 1600W Güç Kaynağı 

Bu 1600w versin gelsin bide bana versin. 

Ramde bir gariplik var sanki ddr4 maks 3200 diye hatirliyorum.

Alma hocam bencede

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

PSU hariç çok kötü değil bana göre. Yinede benim gözümde 28 k etmez garantisi yoksa.

3600Mhz ddr4 var. Ben kullanıyorum. 1600W 80+ bronze dur en kötü 1000 900 W verse yinede yeterli ama o marka bana hiç güven vermiyor. Tereddütlerim olurdu hep.

Ekran kartın 3060 3070 gibi bir şeyse düşünülebilir. Ekran kartına bağlı olarak ileriye dönük bunlara ben şahsen 28 k vermem. Çok stresli kullanılan bir cihazda olabilir. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Edit : modelleri karıştırdım  

edit 2 : kasayı parçalayalım, herkes ihtiyacı olanı alsın, benden başka varsa :D işlemciye okeyim.

KotomineKirei tarafından 09/Eyl/25 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

ddr5 sistem al hocam. 28k sanki çok gibi ama emin olamadım. Şu manada çok 5950x işlemci ve asus rog anakart pahalı bileşenler. Oyun amaçlı kullanacak isen 7500f ve b650 anakart alsan senin işin daha çok görülür.

Dediğim gibi işlemci ve anakart lükse kaçmış biraz.

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

şöyle düşün 5 sene öncenin üst seviye işlemci ve anakartına şuan bu para verilir mi

eğer özellikle 16 çekirdekli işlemciye ihtiyacın varsa verilir çünkü daha ucuza bu kadar güçlü bi işlemci ve bu kadar üst düzey anakart bulamayabilirsin

ama evde duracak günde 2 saat web oyun falan oynicaksan siktir et

tek sıvı soğutmayı ucuza alabilirsen almanı tavsiye ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Anakart işlemci sıvı soğutma iyi ama güç kaynağı filan ekstra masraf yapıcam. 28 iyi gibi dursa da ekstrası olacak bana. O yüzden kafam karıştı benim de. Bu arada kasa çok temiz fanlarda 1 gram toz yok. İçime de sinmedi pek ondan sordum burda da ikna edileyim diye:) çoğunluk pas geç demiş öyle yapıcam. Benim sistemin 10 yılı var, ömrünü çoktan tamamladı ama bu da ddr4 filan en iyisi yeni nesil kendim toplamak yavaş yavaş. Fiyat ucuz gelmişti bana başta da sonradan ucuz üst seviye parçalar ama eski nesil. O anakartın da çoğu özelliğini kullanmıcam zaten. Ekran kartımın kendi sistemimde bottleneck puanı %60 fırsat gelmişken geçeyim dediydim de kendim toplarım yıl sonu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Anakart işlemci sıvı soğutma iyi ama güç kaynağı filan ekstra masraf yapıcam. 28 iyi gibi dursa da ekstrası olacak bana. O yüzden kafam karıştı benim de. Bu arada kasa çok temiz fanlarda 1 gram toz yok. İçime de sinmedi pek ondan sordum burda da ikna edileyim diye:) çoğunluk pas geç demiş öyle yapıcam. Benim sistemin 10 yılı var, ömrünü çoktan tamamladı ama bu da ddr4 filan en iyisi yeni nesil kendim toplamak yavaş yavaş. Fiyat ucuz gelmişti bana başta da sonradan ucuz üst seviye parçalar ama eski nesil. O anakartın da çoğu özelliğini kullanmıcam zaten. Ekran kartımın kendi sistemimde bottleneck puanı %60 fırsat gelmişken geçeyim dediydim de kendim toplarım yıl sonu.

aklın yolu bir :) 

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 10
pc kasa