folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Kişiye Nasıl Ulaşabilirim

Bu Kişiye Nasıl Ulaşabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

daha önce 120 gb ssd kingston marka hdd bozulmuştu ve yurt dışı mailleşmelerim ve aramalarım sonucunda bu kişi tarafından mail aldım 240 gb ssd hd ile degiştirmişti 1 yıllık hdd yine bozuldu sistem görmüyor bir kaç pc de denedim hiç bir şekilde gözükmüyor 

bende bu kişiye mail attım 4 gündür cevap gelmedi bende yurtdışını yine aramadan bu kişiye ulaşıp sonuç alamzsam tekrardan garantili ssd hdd onartmak istiyorum bu kişinin iş yerinin yada kendisinin telefon numarası lazım facebookta profilini buldum ama mesaj atsam okurmu okumazmı bilemem o yüzden telefon numarası lazım bana ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim 

Kingston Türkiye İş Geliştirme Müdürü

Serdar Yavuz
    Kingston Türkiye SSD İş Geliştirme Müdürü

buda facebook adresi

https://www.facebook.com/serdar.yavuz.12

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

bu adam banada lazım :D

2 gün oldu ssd harddiskim bozuldu. inşallah yardımcı olan biridir. takipteyim...

DuPi tarafından 22/Eyl/14 17:37 tarihinde düzenlenmiştir

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

faceden arkadas ekle. linkedin de bak adi.soyadi@kingstion.com.tr gibi mailler salla :) muklaka geri donus yakalarsin

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

yurt dışı en iyisi bu dönmüyorda telefon mail derken adamlar ilgileniyorlar bizdeki türk zihniyeti degişmiyor yine yurt dışını arayıp mailleşecez care yok gibi gözüküyor

Tarih: Sal, Oca 29, 2013 22:53 bu tarihte göndermişlerdi hdd yalan asnet bilgi sistemleride ilgilenmiyor gidin ona anlatın derdinizi diyor halbuki bozuk ssd hdd yi bunlara göndermiştim

Foxxxxxx tarafından 22/Eyl/14 17:45 tarihinde düzenlenmiştir

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

serdar yavuz a asnet bilgi bilişim tarafından ulaşıldı bozuk olan ssd asnet bilgi bilişime 25,09,2014 te gönderildi 27,09,2014 te yeni ssd elime ulaştı hizmet konusunda gayet hızlılar 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

her bozuldugunda degistiriyorlar mi lan :D

=)
Toplam Hit: 1063 Toplam Mesaj: 6