Bu Klasik Gitar Nasıl (Öneri) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler linkteki klasik gitarı almak istiyorum sizce nasıl başlangıç seviyesi olacak ama bilemedim yada öneriniz var mı fiyat olarak en fazla 140 civarı o bile bana çok sonuçta öğrenci adamız :)

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/peterson-royal-cutaway-klasik-gitar-full-set-62734094

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

pek bilinmedik bir marka, pek bilinmedik bir gitar. git en yakın müzik dükkanına, adamla muhabbet et, adama güvenirsen 60-70 liraya bir gitar al. seni 1-2 sene çok rahat götürür. nice arkadaşlar gördük müziğe büyük hevesle başlayıp 2 ay sonra gitarı süs olarak kullanan. hem kendini denemiş olursun, hem de paranın yarısı cebinde kalır. baktın hevesin geçmiyor, gayet iyi ilerliyorsun, o zaman daha büyük paralarla daha güzel şeyler alırsın. bu arada heves almak kötü birşey değildir, insanı mutlu eder. fakat sadece kendini deneyeceğin bir konuda iki katı para vermeye gerek yok. hadi müzikle kal.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    wrongly bunu yazdı

pek bilinmedik bir marka, pek bilinmedik bir gitar. git en yakın müzik dükkanına, adamla muhabbet et, adama güvenirsen 60-70 liraya bir gitar al. seni 1-2 sene çok rahat götürür. nice arkadaşlar gördük müziğe büyük hevesle başlayıp 2 ay sonra gitarı süs olarak kullanan. hem kendini denemiş olursun, hem de paranın yarısı cebinde kalır. baktın hevesin geçmiyor, gayet iyi ilerliyorsun, o zaman daha büyük paralarla daha güzel şeyler alırsın. bu arada heves almak kötü birşey değildir, insanı mutlu eder. fakat sadece kendini deneyeceğin bir konuda iki katı para vermeye gerek yok. hadi müzikle kal.

Toplam Hit: 686 Toplam Mesaj: 3