Bu Kodu Nasıl Kullanıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar açıkcası web tasarım konularında yeniyim ve bir haber sitesindeki manşeti almaya çalışıyordum sağolsun crafty adlı mürid bir kod yazıverdi 1 ay önce ama bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

botnetaspx

Imports System

Imports System.Net

Imports System.IO

Partial Class botnet

Inherits System.Web.UI.Page

Protected Sub Page_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Load

Label1.Text = ""

Dim address As String = "http://www.mynet.com/" 'manşetin olduğu sayfayı buraya yazıyosun

Dim request As WebRequest = HttpWebRequest.Create(address)

Dim response As WebResponse = request.GetResponse

Dim info As StreamReader = New StreamReader(response.GetResponseStream)

Dim incoming As String = info.ReadToEnd 'sayfa içeriğini baştan sona okuyor

Dim sliderf As Integer = incoming.IndexOf("haber-0") 'sayfadan kırpacağın bölümün başlangıcı

Dim sliderl As Integer = incoming.Substring(sliderf).IndexOf("haber-10") 'sayfadan kırpacağın bölümün sonu

Dim sliderr As String = incoming.Substring(sliderf, sliderl)

For loop0 As Integer = 0 To 9 'kırptığın bölümde 10 adet manşet var şimdi onları tek tek alacak

Dim first As Integer = sliderr.IndexOf("haber-" & loop0) + 12

Dim last As Integer = sliderr.Substring(first).IndexOf("</li>")

Dim result As String = sliderr.Substring(first, last)

Label1.Text = Label1.Text + result

Next 'mynet sitesine git sayfa kaynağına gir orada haber-0 vs. gibi "" içerisine yazdıklarımı arat daha iyi anlarsın

End Sub

End Class

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bu muhtemelen view sayfasıdır. Yoksa bu haliyle boş bi form göndermekten başka işe yaramaz??

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Bu muhtemelen view sayfasıdır. Yoksa bu haliyle boş bi form göndermekten başka işe yaramaz??

pardon ya bi dosya daha var iş yerindeyim kafa karışık atmamışım.

Imports System

Imports System.Net

Imports System.IO

Partial Class botnet

Inherits System.Web.UI.Page

Protected Sub Page_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Load

Label1.Text = ""

Dim address As String = "http://www.mynet.com/" 'manşetin olduğu sayfayı buraya yazıyosun

Dim request As WebRequest = HttpWebRequest.Create(address)

Dim response As WebResponse = request.GetResponse

Dim info As StreamReader = New StreamReader(response.GetResponseStream)

Dim incoming As String = info.ReadToEnd 'sayfa içeriğini baştan sona okuyor

Dim sliderf As Integer = incoming.IndexOf("haber-0") 'sayfadan kırpacağın bölümün başlangıcı

Dim sliderl As Integer = incoming.Substring(sliderf).IndexOf("haber-10") 'sayfadan kırpacağın bölümün sonu

Dim sliderr As String = incoming.Substring(sliderf, sliderl)

For loop0 As Integer = 0 To 9 'kırptığın bölümde 10 adet manşet var şimdi onları tek tek alacak

Dim first As Integer = sliderr.IndexOf("haber-" & loop0) + 12

Dim last As Integer = sliderr.Substring(first).IndexOf("</li>")

Dim result As String = sliderr.Substring(first, last)

Label1.Text = Label1.Text + result

Next 'mynet sitesine git sayfa kaynağına gir orada haber-0 vs. gibi "" içerisine yazdıklarımı arat daha iyi anlarsın

End Sub

End Class

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

HTML'ye ekleyebilirmiyim?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı bu kodu zaten ben yazmıştım sana :) yazarken de site yapmaya başlayacaksan ya php ya da asp.net öğrenmen gerektiğini söylemiştim. sadece html ile birşey yapman pek mümkün değil javascript kasman gerek sadece html ile yapacaksan...

herneyse sorununa gelecek olursak bu kodları html üzerinde kullanman mumkun değil. asp.net olarak yazmıştım ben sana bu yüzden asp.net olarak kullanacaksın...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 5