Bu Konuda Bilgisi Olan Varmı???
-
Arkadaşlar benim bi konuda yardıma ihtiyacım var...webcam olan bir pcden habersiz bir bicimde görüntü alabilirmiyim???Yardım eden olursa çok mutlu olurum
-
LOL
-
Alamazsın.
-
hepimiz omer228 gelsede soru sorsa yardim etmek icin cirpinsak diye bekliyorduk zaten.ilk postundan yarim saat gecmeden kendi kendine trip yapmissin :) bazi trojanlarin webcam goruntu alma ozellikleri var arastir biraz istersen...
-
Evet trojan mantığıyla çalışan bi program vardı ama kaybettim.. Üstelik indirdiğim sitede çoktü (Felaketin büyüğü). Bi kaç yerde daha gördüm ama hepsi saf trojan milleti kandırıyorlar.... Var öyle bişi ama olsaydı paylaşırdım... dostum
-
yaratıcı olmak gerek tabi ki alınabilir ama bunu yapan bi program varmı bilmiyorum
-
Genelde tüm web camlar çalıştığında üzerindekiışık kısada olsa (uzun da olabilir) yanar. Karşındakinin o kadar mal olması gerekirki bunu anlamasın..Ama eğer trojan tarzı lamer birşey ile o pc ye dalacaksan da ki orada bir firewall ya da herhangi bir antivirus programının olmaması gerekir ozaman trojan ile screenshot alırsın.. Daha da olmadı bana biras sponsor bul sana karşıdaki pcnin monitörünün yaydığı frekansları capture eden bir prog yazaim kullan izle video formatında :Pp
-
LOL
-
LOL
Toplam Hit: 2137 Toplam Mesaj: 9