folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bu Konuda Bilgisi Olan Varmı???

Bu Konuda Bilgisi Olan Varmı???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer228
    omer228's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim bi konuda yardıma ihtiyacım var...webcam olan bir pcden habersiz bir bicimde görüntü alabilirmiyim???Yardım eden olursa çok mutlu olurum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer228
    omer228's avatar
    Erkek

LOL

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Alamazsın.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    hepimiz omer228 gelsede soru sorsa yardim etmek icin cirpinsak diye bekliyorduk zaten.ilk postundan yarim saat gecmeden kendi kendine trip yapmissin :) bazi trojanlarin webcam goruntu alma ozellikleri var arastir biraz istersen...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar
    sansar's avatar
    Erkek

Evet trojan mantığıyla çalışan bi program vardı ama kaybettim.. Üstelik indirdiğim sitede çoktü (Felaketin büyüğü). Bi kaç yerde daha gördüm ama hepsi saf trojan milleti kandırıyorlar.... Var öyle bişi ama olsaydı paylaşırdım... dostum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaratıcı olmak gerek tabi ki alınabilir ama bunu yapan bi program varmı bilmiyorum

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Genelde tüm web camlar çalıştığında üzerindekiışık kısada olsa (uzun da olabilir) yanar. Karşındakinin o kadar mal olması gerekirki bunu anlamasın..Ama eğer trojan tarzı lamer birşey ile o pc ye dalacaksan da ki orada bir firewall ya da herhangi bir antivirus programının olmaması gerekir ozaman trojan ile screenshot alırsın.. Daha da olmadı bana biras sponsor bul sana karşıdaki pcnin monitörünün yaydığı frekansları capture eden bir prog yazaim kullan izle video formatında :Pp

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer228
    omer228's avatar
    Erkek

LOL

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer228
    omer228's avatar
    Erkek

LOL

Toplam Hit: 2137 Toplam Mesaj: 9