Bu Laptop Bu Fiyata Nasıl Sizce...
-

Fiyat: 1.299 TL KDV Dahil
arkadaşlar bu laptop nasıl sizce özellik olarak iyi ama beni korkutan markasının samsung olması bunu alıp xp kurmak istiyorum driver sıkıntısı çekermiyim acaba...
anlayan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim...
-
b çok uygun bende alıcam bayaa bi araştırdımda özelliklerine göre fiyatı çok uygun
-
esasoglan80 bunu yazdı:
-----------------------------
b çok uygun bende alıcam bayaa bi araştırdımda özelliklerine göre fiyatı çok uygun
-----------------------------fiyat güzelde samsung olması korkutuyor beni...
-
R519 Aldım kalitesi düşük sorunlu bir cihaz. Almadan önce bi düşünün derim..
-
bu özellıktekı bılgısayara işlemcısı kaybettırıyor bence normal bır fıyat ama samsung hıc kullanmadım duymadım bılmıyorum
-
fiyat performans iyi ama mükemmel diil biraz daha araştırsan çok daha iyi bi şeyler bulabilirsin. ama bence samsung alma, çok çeşitli leptop kullandım 1. toshiba 2. acer bunlardan başka marka düşünme bence
-
dostum şuna bi göz at bence. senin yerinde olsam az bi fark werir bunu alırdım.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030932&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
-
tekyoldewrim bunu yazdı:
-----------------------------dostum şuna bi göz at bence. senin yerinde olsam az bi fark werir bunu alırdım.
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030932&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
-----------------------------ilginiz için tşk ederim hocam gerçekten güzel bi tavsiye bu laptop tüm ihtiyaçlara cevap verir herhalde...
-
laptıop mu masa üstümü tartısılır çünki 15.4 bile yeri geliyo çok büyük oluyor bu 15.6. eğer sürekli evde masada kullanacaksan alınabilir masa üstü nitetine.. yok ben gezerim gezdiğim yerede bunu götürürüm diyorsan tavsiyem almamandır...
-
uygun hocam ama casper da aynı özellikleri 1200e bulabilirsin
-
Uygun hacı alabilrsin zira araştır daha uygun fiyata aynı configürasyonu bulabilirsin.