folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Laptop İş Görür Mü ?

Bu Laptop İş Görür Mü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Beyler bir arkadaşımın laptop'unu bir süre ödünç aldım. Empire Total War kurmak istiyorum fakat oyunu kaldırır mı bilmiyorum ona göre indireceğim. Can You Run It sitesinden ölçtüremedim bazı donanımları nedense belirleyemedi eksik driverım yok. Her neyse o yüzden buraya konu açtım sizlerinde görüşlerini alayım dedim.

Üzerinde Yazan Özellikleri;

Intel Core i5-480M(2.66 GHz, 3MB L3 cache)

GeForce GT 420M up to 1755 MB TurboCache

4 GB DDR3 Memory

Dediğim oyunu kaldırırsa hangi ayarda kaldırır ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Güncel...

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Beyler şu forumda şu soruya cevap verebilecek birileri yok mu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

triplenip celalleneceğine oyunun sayfasını bul sistem gereksinimlerine bak karşılaştır cevabını bulursun zaten.
    Edit : kaldırır hocam.

MaviGozluDev tarafından 21/Eki/12 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

oynayacağın oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorsan  neden yüklemeye kalkıyorsun  bu oyunları oynamayacakta hangi oyunu oynayacak o makina i5 makina  var önünde sorduğun soruya bak

maycamp85
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

triplenip celalleneceğine oyunun sayfasını bul sistem gereksinimlerine bak karşılaştır cevabını bulursun zaten.
    Edit : kaldırır hocam.

donanımdan anlamıyorum o yüzden karşılaştırma yapamadım. Rahat mı kaldırır bir şeylerden kısmam gerekir mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    maycamp85 bunu yazdı

oynayacağın oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorsan  neden yüklemeye kalkıyorsun  bu oyunları oynamayacakta hangi oyunu oynayacak o makina i5 makina  var önünde sorduğun soruya bak

Baba donanımdan anlamıyorum diyorum tamam işlemcisi iyide grafik kartının ne olduğunu anlamadım google'dan arattırdım olumsuz yorumlar gördüm oyun oynatmak açısından amk agresif agresif cevaplar veriyorsunuz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Sistem Gereksinimi: 2.4 GHz işlemci, 1 GB bellek, 15 GB boş sabit disk, 256 MB Shader Model 2.0 destekli ekran kartı - bu gereksinimlere göre oynatır yani.

maycamp85 oyunları oynatan veya oynanmasını sağlayan tek faktör i5 işlemci değil hocam ekran kartı ramide buna dahil.

i7 işlemcili o/b ekran kartı olan bi bilgisayarda oyna bakalım oyun nereye kadar oynuyorsun :)

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

Sistem Gereksinimi: 2.4 GHz işlemci, 1 GB bellek, 15 GB boş sabit disk, 256 MB Shader Model 2.0 destekli ekran kartı - bu gereksinimlere göre oynatır yani.

maycamp85 oyunları oynatan veya oynanmasını sağlayan tek faktör i5 işlemci değil hocam ekran kartı ramide buna dahil.

i7 işlemcili o/b ekran kartı olan bi bilgisayarda oyna bakalım oyun nereye kadar oynuyorsun :)

Teşekkürler hacı download %67'de bakayım benim emektar ile epey heves ettim oynayamamıştım bu rahat oynattırırsa bi acısını çıkartırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Çalıştırır, oynatır. Sıkıntı yok.

Ancak birkaç öneride bulunabilirim. Görüntü ayarlarını çok yükseltmeyin, oyun görüntü ayarlarında shader görüntü ayarını düşürün. Düşük görüntü ayarlarında sorun çıkmadan oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam tamam idare ederde neden eski nesil bi ekran kartı? yeni alıcagınızı varsayıyorum gt420m alıcağınıza 500 serisini bırakın 600 serisini aynı fiyatlarda bulabilirsiniz

Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 11