Bu Laptop İş Görür Mü ?
-
Beyler bir arkadaşımın laptop'unu bir süre ödünç aldım. Empire Total War kurmak istiyorum fakat oyunu kaldırır mı bilmiyorum ona göre indireceğim. Can You Run It sitesinden ölçtüremedim bazı donanımları nedense belirleyemedi eksik driverım yok. Her neyse o yüzden buraya konu açtım sizlerinde görüşlerini alayım dedim.
Üzerinde Yazan Özellikleri;
Intel Core i5-480M(2.66 GHz, 3MB L3 cache)
GeForce GT 420M up to 1755 MB TurboCache
4 GB DDR3 Memory
Dediğim oyunu kaldırırsa hangi ayarda kaldırır ?
-
Güncel...
-
Beyler şu forumda şu soruya cevap verebilecek birileri yok mu
-
GusFring bunu yazdı
triplenip celalleneceğine oyunun sayfasını bul sistem gereksinimlerine bak karşılaştır cevabını bulursun zaten.
MaviGozluDev tarafından 21/Eki/12 19:36 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : kaldırır hocam. -
oynayacağın oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorsan neden yüklemeye kalkıyorsun bu oyunları oynamayacakta hangi oyunu oynayacak o makina i5 makina var önünde sorduğun soruya bak
-
MaviGozluDev bunu yazdıGusFring bunu yazdı
triplenip celalleneceğine oyunun sayfasını bul sistem gereksinimlerine bak karşılaştır cevabını bulursun zaten.
Edit : kaldırır hocam.donanımdan anlamıyorum o yüzden karşılaştırma yapamadım. Rahat mı kaldırır bir şeylerden kısmam gerekir mi ?
-
maycamp85 bunu yazdı
oynayacağın oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorsan neden yüklemeye kalkıyorsun bu oyunları oynamayacakta hangi oyunu oynayacak o makina i5 makina var önünde sorduğun soruya bak
Baba donanımdan anlamıyorum diyorum tamam işlemcisi iyide grafik kartının ne olduğunu anlamadım google'dan arattırdım olumsuz yorumlar gördüm oyun oynatmak açısından amk agresif agresif cevaplar veriyorsunuz
-
Sistem Gereksinimi: 2.4 GHz işlemci, 1 GB bellek, 15 GB boş sabit disk, 256 MB Shader Model 2.0 destekli ekran kartı - bu gereksinimlere göre oynatır yani.
maycamp85 oyunları oynatan veya oynanmasını sağlayan tek faktör i5 işlemci değil hocam ekran kartı ramide buna dahil.
i7 işlemcili o/b ekran kartı olan bi bilgisayarda oyna bakalım oyun nereye kadar oynuyorsun :)
-
BarisYigit bunu yazdı
Sistem Gereksinimi: 2.4 GHz işlemci, 1 GB bellek, 15 GB boş sabit disk, 256 MB Shader Model 2.0 destekli ekran kartı - bu gereksinimlere göre oynatır yani.
maycamp85 oyunları oynatan veya oynanmasını sağlayan tek faktör i5 işlemci değil hocam ekran kartı ramide buna dahil.
i7 işlemcili o/b ekran kartı olan bi bilgisayarda oyna bakalım oyun nereye kadar oynuyorsun :)
Teşekkürler hacı download %67'de bakayım benim emektar ile epey heves ettim oynayamamıştım bu rahat oynattırırsa bi acısını çıkartırım.
-
Çalıştırır, oynatır. Sıkıntı yok.
Ancak birkaç öneride bulunabilirim. Görüntü ayarlarını çok yükseltmeyin, oyun görüntü ayarlarında shader görüntü ayarını düşürün. Düşük görüntü ayarlarında sorun çıkmadan oynayabileceğinizi düşünüyorum.
-
hocam tamam idare ederde neden eski nesil bi ekran kartı? yeni alıcagınızı varsayıyorum gt420m alıcağınıza 500 serisini bırakın 600 serisini aynı fiyatlarda bulabilirsiniz