Bu Laptop Modeli Nasıl?
-
kullanan var mı acaba? Düşüncelerinizi almak istiyorum tanıdık biri bu modeli almayı düşünüyor. şimdiden yardımcı olan arkadaşlar teşekkürler.
http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2950&ref=akakce&v=1.6.4
Asus K52JC-EX201D
İşlemci Tipi Intel Core i5 İşlemci Türü Core i5-430M 2.26 Ghz - 3 Mb Bellek 3072 Mb Bellek Türü DDR III 1066 Maksimum Bellek 4096 Mb Sabit Disk 320 Gb Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm Ekran Boyutu 15.6" Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Türü LED Ekran Kartı Türü Paylaşımsız Ekran Kartı NVIDIA GeForce G310M - 1 Gb Optik Sürücü DVD Super Multi Double Layer Ses Kartı Onboard Ethernet 10/100 Mbps Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n Bluetooth Yok Kamera Var Ağırlık 2.5 - 3 Kg İşletim Sistemi Free Dos Portlar 3 x USB ,1 x HDMI, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x RJ-45, 1 x RJ-11, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı Kart Okuyucu 4-1 digital media Kart Okuyucu (SD/MMC/MS/XD), Express Card (54 mm) Parmak İzi Okuyucu Yok Pil Tipi Li-Ion 6 cell Garanti 24 Ay -
hdd biraz az gibi ama fiyatı cok iyimiş bnce kaçırma hacı. işlemci i7 olsa daha iyi dicem ama bu fiyata i7 alamazsn bnce fiyatına göre iyi makina asus ayrıca :)
-
Guzel gibim, begendim.
-
hocam Asus ise kalite iyidir.
parametreleride güzel.
-
asusun yeni cıkan 4 cekirdeklileri ouww deli ya :D ama buda fiyat/performans acısından baya iyi
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
hdd biraz az gibi ama fiyatı cok iyimiş bnce kaçırma hacı. işlemci i7 olsa daha iyi dicem ama bu fiyata i7 alamazsn bnce fiyatına göre iyi makina asus ayrıca :)
-----------------------------bir öğretmen için 320 çok bile eğer ilerde gerekirse harici harddisk alır:) bukadar iyi yorumdan sonra almaya karar verdik hayırlı olur umarım:) hepinize teşekkürler.
-
Bence i7 alma ilerde sıkıntı yaşatır.İşlemcisi iyi ama güvenilir değil amd degil nede olsa, belli bi süre sonra ısınması çok olur falan filan.Sony de döşedi yüksek işlemcili bilgisayarı dayadı donattı sonra sorun çıktı hepsini toplattı,bu leptop bence çok iyi fiyatına göre oyun oynarım ben çok diosan HD5730 ekran kartlı modeli war 300 lira fark war onu al.
-
Bence gayet güzel.
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
asusun yeni cıkan 4 cekirdeklileri ouww deli ya :D ama buda fiyat/performans acısından baya iyi
-----------------------------hocam 4 çekirdekli derken bundan bahsetmiyosun herhalde?
laptoplarda i7*700+ lar hariç geri kalanlar 2 çekirdek
arkadaslarımında dustugu hata i7*600 lerden bilgisayar almıslar 4 cekırdek dıye onların i5 ten farkı yok aynı ozellıkler ghz yuksek sadece
edit:ayrıca bilgisayar için boyle bi asus alma dicektim fiyat kacar diye fiyata bakınca al kacırma derim gayet iyi :D ozellıklerde mis