Bu Laptop Sizce Nasıl ?
-
hocalar artık kesin olarak alıyorum ve bu laptopda karar kılmak üzereyim .
sizce nasıl bi laptop?
fiyat performans olarak .
laptopu canlı olarakda gördüm çok zarif duruyor .
ürün bu akıl vermenize ihtiyacım var .
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.VHZBc_msV1Y
-
antivirus bunu yazdı
sizce nasıl bi laptop?
http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR#.VHZBc_msV1Y
Bende bunun a5 i var performans olarak beklentini cok iyi karsiliyor ziraa bende karsiladi asil kafama takilan hocam laptopu canlida gormussun nasil cok zarif buldum 2.5 cm kalinliginda laptop abi :D kutuk gibi ben masaustu gibi kullandigim icin bana sknti yaratmior kalin vs a5 deki kasa ve touchpet harbi dandik touchpeti hic kullanmiyorum daha dogrusu kullanamiyorum oyuzden maouse suz olmuyor
sadete gelirsek f/p olarak cok iyi urunler
-
aynısını kullanıyorum. şiddetle tavsiye ediyorum.
-
Absolut bunu yazdıantivirus bunu yazdı
sizce nasıl bi laptop?
Bende bunun a5 i var performans olarak beklentini cok iyi karsiliyor ziraa bende karsiladi asil kafama takilan hocam laptopu canlida gormussun nasil cok zarif buldum 2.5 cm kalinliginda laptop abi :D kutuk gibi ben masaustu gibi kullandigim icin bana sknti yaratmior kalin vs a5 deki kasa ve touchpet harbi dandik touchpeti hic kullanmiyorum daha dogrusu kullanamiyorum oyuzden maouse suz olmuyor
sadete gelirsek f/p olarak cok iyi urunler
hocam oyun laptopu için bence yine iyi gibi geldi bana yani 17,3 büyük ama yine kasa olarak ince gibi geldi bana :)
zarif dediğim mesela kasanın kalınlığı degilde daha çok ekran klavye açık halde düşünürsek fena durmuyor :)
he tek kafama takılan ekran kartının değiştirelememesi acaba ilerde ne kadar etkiler beni
gerçi böyle bi ekran karti en az 3-5 yıl götürür die tahmin ediyorum :)
-
al bence hocam msata ssd leride tak ram ide 16 ya cıkart tmm cd rom unda cıkar orayada 2,5 inc lik bi ssd daha 3 ssd yi raid yap 10 sene kullan :)
-
logas bunu yazdı
al bence hocam msata ssd leride tak ram ide 16 ya cıkart tmm cd rom unda cıkar orayada 2,5 inc lik bi ssd daha 3 ssd yi raid yap 10 sene kullan :)
hoca bunları yap yapmasına da fiyat o zaman 3500 i falan buluyo :D
KarakartaL hocam zaten kafamda vardı bu monster bide senle pmleşitkten sonra iyice kafamda yer etti . bide canlı görünce iyice begendim öyle içime de çok sindi.
-
antivirus bunu yazdılogas bunu yazdı
KarakartaL hocam zaten kafamda vardı bu monster bide senle pmleşitkten sonra iyice kafamda yer etti . bide canlı görünce iyice begendim öyle içime de çok sindi.
3250 yi buluyo cok degil :)
-
antivirus bunu yazdılogas bunu yazdı
ssd gunluk kullanim icin bence gereksiz oyun icin ssd alicagina rami bence kesinlikle 16gb yapmalisin ben ilk firsatimd yapicam ssd almistim rahatligi var ama bence ram alsam daha iyi olurdu ayni anda 3-5 islem yapmiorsn bence ram al
-
Monster candır caaann.
Aklımı seveyim, iyi ki almışım.
Donanımı upgrade ettim şu an uçuyorum. Satsam alabileceğim daha iyi bir pc bulamıyorum.
Benim bilgisayarda quadro ekran kartı, 240gb ssd, 8gb ram var.
Aynı anda 2 farklı cad programına işlem yaptırıyorum, bana mısın demiyor.
Hiç kilitlenmedi bugüne kadar. 8gb ram yetiyor. sanal bellek miktarım da 0'da ayarlı.
Samsung 840 EVO alıyorsun, başka birşeye gerek yok.