Bu Laptopu Almalımıyım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar erzurum dell yetkili bayi'nin beni madur ettiğiyle ilgili konu açmıştım ( Kısacası 2 kere bozuk çıktı )

Konu : http://www.tahribat.com/Forum-Dell-Laptop-Aldim-2-Kere-Bozuk-Cikti-168015/

Şimdi bu firma kendini affettirmek için laptopu maliyet fiyatından verceğini söylemişler ama hala güvenmiyorum açıkcası.

Laptop :Toshiba L850-15M

Mause laptop çandası dalan hepsini 1500 liraya verceklermiş. Sizce almalımıyım ?

Intel Ci5-2450 2,5-3,1 ghz

Ekran kartı ATI HD7670M 1gb-

4 gb ram

500/5400 sabit disk

ayrıca eğer istersen 80 liraya 4gb ram daha verecekler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

firma büyük para kazanan bir yerse geri ver gitsin. yok gariban ise adamida kendinide yorma. :D ama 2 kere bozuk cıkmasi tesadüf olamaz. yarin öbürgün garanti sıkıntısıda yasarsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

firma büyük para kazanan bir yerse geri ver gitsin. yok gariban ise adamida kendinide yorma. :D ama 2 kere bozuk cıkmasi tesadüf olamaz. yarin öbürgün garanti sıkıntısıda yasarsin.

Erzurum dell yetkili bari. Para iadesi yapabileceğinide söyledi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Toshiba iyiymiş bence +4gb ram da iyi yapıştır. toshiba yılların markası zaten leptoplarıda baya kullanışlı diye biliyorum ısınma problemi konusunda bir fikrim yok ama yinede en iyisi asus söylemeden edemicem 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben konuyu anlayamadım galiba. Dell yetkili firması Toshiba mı verecek size ? :P

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 702 Toplam Mesaj: 5