Bu Laptopu Almalımıyım ?
-
Arkadaşlar erzurum dell yetkili bayi'nin beni madur ettiğiyle ilgili konu açmıştım ( Kısacası 2 kere bozuk çıktı )
Konu : http://www.tahribat.com/Forum-Dell-Laptop-Aldim-2-Kere-Bozuk-Cikti-168015/
Şimdi bu firma kendini affettirmek için laptopu maliyet fiyatından verceğini söylemişler ama hala güvenmiyorum açıkcası.
Laptop :Toshiba L850-15MMause laptop çandası dalan hepsini 1500 liraya verceklermiş. Sizce almalımıyım ?
Intel Ci5-2450 2,5-3,1 ghz
Ekran kartı ATI HD7670M 1gb-
4 gb ram
500/5400 sabit disk
ayrıca eğer istersen 80 liraya 4gb ram daha verecekler.
-
firma büyük para kazanan bir yerse geri ver gitsin. yok gariban ise adamida kendinide yorma. :D ama 2 kere bozuk cıkmasi tesadüf olamaz. yarin öbürgün garanti sıkıntısıda yasarsin.
-
scarletbeard bunu yazdı
firma büyük para kazanan bir yerse geri ver gitsin. yok gariban ise adamida kendinide yorma. :D ama 2 kere bozuk cıkmasi tesadüf olamaz. yarin öbürgün garanti sıkıntısıda yasarsin.
Erzurum dell yetkili bari. Para iadesi yapabileceğinide söyledi.
-
Toshiba iyiymiş bence +4gb ram da iyi yapıştır. toshiba yılların markası zaten leptoplarıda baya kullanışlı diye biliyorum ısınma problemi konusunda bir fikrim yok ama yinede en iyisi asus söylemeden edemicem
-
Ben konuyu anlayamadım galiba. Dell yetkili firması Toshiba mı verecek size ? :P