Bu Laptopu Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl ?
-
1tb hdd, 4gb ram , i3 işlemci, 1gb nvidia 520m ekran kartı var fiyatı çok uygun 1.169tl almalımıyım ?
-
bu bi up.
-
i5 makina al 100 lira daha koyup. vatanbilgisayarın indirimlerini takip et güzel bir ürün alırsın 1250 1300 liraya . Zaten alayında 520m var :F
-
O fiyata dell almanı öneririm
Yerinde servis garantisi var 2 yıl boyunca bide cihazlar gercekten saglam cihazlar
Samsungta arıza cok cıkıyor.
-
hocam bunun aynısı fakat i5 işlemcilisini almıştım 3 ay falan oldu gayet memnunum şuan
bence Coiner dediği gibi 100 lira daha koy i5 al derim
-
falcon bunu yazdı:
-----------------------------O fiyata dell almanı öneririm
Yerinde servis garantisi var 2 yıl boyunca bide cihazlar gercekten saglam cihazlar
Samsungta arıza cok cıkıyor.
-----------------------------Katılıyorum hocam Dell laptoplar bildiğin taş Os la uğraşmam diyorsan Fdos bak daha uygun alırsın.
-
mevzu samsungsa geri adım atacan.
-
laptobim samsung telefonum samsung tabletim hatta mp3um bile samsung servise bir defa tv yi kursunlar die gittim. samsung iyidir haci ama karar senin para senin
-
su an irakta calisiyorum, Tr ye gelirken bir laptop almayi planliyorum ama garanti olayi irakta yok diye biliyorum, sony, asus yada dell gibi bir urun alsam, uluslar arasi garanti vs... gibisinden bir garantiden faydalanabilir miyim_?