Bu Laptopun Ederi Nedir ?
-
marka : acer
model : e1-571g
islemci : i5 - 3210M 2.5 GHz, Turbo Boost ile 3.1 GHz
ekran kartı : GT 620M, DDR3, 1 GB RAM (optimus ile intel'e gecis yapılabiliyor)
ram : 6 GB DDR3
hdd : 500 GB
1.5 sene önce indirimle yanlıs hatırlamıyorsam 1400 küsür liraya alındı. herhangi bir yerinde cizik vs yok. yaklasık 2 ay önce servise gönderildi klavye degisikligi icin. 1.5 senedir neredeyse her gün yogun olarak kullandıgım icin, artık 2-3 saat civarında oyun oynayınca ekran kartı sıcaklıgının fazla arttıgını görüp fps düsüsü yasadıgımdan bunu da ek olarak belirtmistim servise, termal macun mu sürdüler ne yaptılarsa ilk aldıgım haline döndü yeniden.
grafikler orta / yüksek ayarlarda, 1366x768 veya iki tık altındaki cözünürlükte, shadow ayarı & AA low veya kapalı olacak sekilde fps sorunu yasamadan oynadıgımı hatırladıgım oyunlar : assassin's creed : revelations, assassin's creed III, crysis 3, batman : arkham asylum, batman : arkham city, hitman : absolution, starcraft II.
shadow veya AA acıldıgında fps düsmesi baslıyordu bir kısmında.
uygulama olarak da arka planda oracle database 11g acık oluyor bazen, sanal makine / makineler kullanıyorum. bu zamana kadar beni cileden cıkartacak bir yavaslık yasamadım.
he birde bataryası da degistirildi.
bir fiyat arastırması yapıyorum, aklıma yatan bir miktar görürsem satmayı planlıyorum.
garantisinin bitmesine en az 5 ay var.
-
markasınıda göe alırsak,
kullanıcıya satıyorsan, 800-900 edebilir.
bilgisayarcıya veriyorsan, 700 den fazla bekleme. 700 de iyimser bir rakam :)
-
crimeangel bunu yazdı
markasınıda göe alırsak,
kullanıcıya satıyorsan, 800-900 edebilir.
bilgisayarcıya veriyorsan, 700 den fazla bekleme. 700 de iyimser bir rakam :)
Cok iyimsersin be kardes :) hangi bilgisayarci 700 verir.
Andrei sen dh yada r10 da son kulkaniciya satmaya cakis 700 800 arasi
-