Bu Liselilerin Neden Hepsinin Saci Ayni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Degerli murit arkadaslarim

benim durumumu cogunuz biliyorsunuzdur. Iste baska bir yerden geldim Turkiyede okuyorum falan

Turkiyede anlamadigim bir kac sey var onlari zamanla sizinle paylasacagim

BU LISELILERIN NEDEN HEPSININ SACI AYNI

DIk abi ya resmen dik yaptiriyorlar saclarini

Biz Bursa bulusmasinda bu konuya deginmistik ama pek yeterli bilgi alamamistim:D 

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaRuKa
    HaRuKa's avatar
    Erkek
    kirpi sendromu yaşıyorlar herhalde :))

Simeranya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

moda diyelim :) herkez birbirinden görür der aa ne güzel olmuş bide ben deneyeyim aynısını oda yapar bide üstüne kızın biri derse saçların çok güzel olmuşş

artık çocuk hep oo sitili yapar bu böyle takma sen kafana turancım :D alışırsınnn  

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Eywallah :D 

rEfLeX bunu yazdı:
    -----------------------------

moda diyelim :) herkez birbirinden görür der aa ne güzel olmuş bide ben deneyeyim aynısını oda yapar bide üstüne kızın biri derse saçların çok güzel olmuşş

artık çocuk hep oo sitili yapar bu böyle takma sen kafana turancım :D alışırsınnn

-----------------------------

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 4