Bu Maçın Görüntülerini Nereden Bulabilirim?
-
Arkadaşlar 13 mayıs 2009 günü İzmir'de oynanan Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ Fortis Türkiye Kupası Maçının görüntüleri lazım.Maç başlamadan önce yayıncı kuruluş olan Show Tv ''Maç Öncesi'' yayını yaptı. Uzun bir süre kameraya tarafından çekilmişim:P Beni tanıyan bir çok arkadaşım ve akrabam maç sırasında beni arayıp; ''Laaan ne işin var şuan televizyonda'' filan dediler.Bende merak ettim bu görüntüleri izlemek ve arşivlemek istiyorum ama kaynağım yok.... Bi yardım etseniz?
Saygılar
-
http://divxm.com/fortis-turkiye-kupasi-final-besiktas-4-2-fenerbahce-full-mac-hq-xvid-720x544-t108586.html oradaki rapid linkleri kopyalamak zor geldi kendin seç =))
-
la resmi koyda bizde bakak :D nası bişisin merak ettim zeki mürende seni görmüştür eminim :/
-
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
La Sakın Bana Ben Cıplak Olan'ım Deme :S:S:S:S :D
-
evet o çıplak olan :F
-
Allah'tan Koltuunun Altındaki Kılları Kesmişsin :D zuyhauhafkalşfjasş xD :D bide unutsaydın o anki heyecanla çıkartıp formayı :D abawww:D:D:D:D:D:D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
evet o çıplak olan :F
Sen nerden bilion hacım:D -
The_Holigan bunu yazdı:
Allah'tan Koltuunun Altındaki Kılları Kesmişsin :D zuyhauhafkalşfjasş xD :D bide unutsaydın o anki heyecanla çıkartıp formayı :D abawww:D:D:D:D:D:D
The_Holigan fantazik zekan baya gelişmiş:D Bu arada resmi maçdan önce arkadaşım çekmişti.diğerleriyle beraber feysde duruyo;)
Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 9