folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Makineyi Tavsiye Eder Misiniz?

Bu Makineyi Tavsiye Eder Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir.

http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-7577-fb30f81c-i5-7300hq-8gb-1tb-4-gb-gtx1050-156-dos-notebook-pmu448570

Bu makineyi almayı düşünüyorum, 4800'e düştü bir ara. Bana güzel gibi gözüküyor, siz ne dersiniz?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

O 4gb 1050 TI ı koyuyosan ram i 16 yapacaksın aga. Bu laptop üreticileri marka farketmeksizin biryerlerden kısıyorlar hep. Ben de yıllardır Dell kullanıyorum gayet memnunum bu modeli kullananı görmedim hiç ama dell iyidir genelde problem çok çıkartmaz çıkartırsa çözümü olur kolay olur. 

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Ssd olmayan laptop alma derim. Ya da al kendin tak.

monster notebookları da araştır biraz. 

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Ben bunu birkaç sene önce aldım zam gelmeden önce 3.200 falan :) adaptör sorunu vardı servise verdim 2 hafta sonra geldi 180W gönderdiler.Donanımhaber'de konusu var oraya bakabilirsin.Genel olarak iyi.Bazen kulaklığı takınca takılma gibi olabiliyor ama o kadar büyük bir şey değil.Bazıları höpörlörde sorun var diyor bende öyle bir şey olmadı.Çok pahalanmış ya.

Onun yerine bunu al https://bit.ly/2EyMSzq  4gb gtx1050ti 256ssd var

koray tarafından 21/Eki/18 11:16 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1264 Toplam Mesaj: 4
laptop gaming laptop dell