Bu Medya Ne Yapmaya Çalışıyor??
-
Arkadaslar bir kaçınızın açtığı konuyu okuyunca inanın içim gitti....Pkk'nın reklamını yapanlar var,Türkiye'yi her bakımdan ablukaya almak isteyenler var,orduyla hükümeti karşı karşıya getirmek isteyenler var....
Ama neden medya bunları tüm çıplaklığıyla ortaya sermiyor?Taraflı düşündüğümü anmayın;Star TV devlete katılmadan evvel hümümet aleyhine yayın yapan tek medya kuruluşuyduBelki çoğunuz bilmiyor ama Star gazetesinin bayii ve dükkanlarda satılmasını engellemek için Hürriyet ve Milliyet guruplarının adamları zorla baskı yapıor,bayilik haklarını geri alcaklarını söyleyerek tehdit ediyorlardı esnafı...Şimdi ise tek mualif medya kalmadı...AYdın Doğan ın medya araçlarında başbakanı pohpohluyorlar,Kanal D başta olmak üzere hiç bir Aydın Doğan yapımında hükümet aleyhine bişi okumadım veya izlemedim!Gelelim diğer konuya...Banu Alkan Ahu Tuğba gibilerinin özel hayatları sizce hergün Doğu'da can veren şehitlerimizden daha mı önemli?Düşünün bizim şehitlerimize akşam haber bültenlerinde 10 ar dakikalık haberilerde yer verilirken,sabahtan başlayan bu tür programlarda saatler ayrılıyor!Türkiye o kadar byüük bir yalanın içindeki...Ekonomi iyiye gidiyor,dış mali açığımız Brezilyanın kini geçti (Brezilya'nın en son bildiğim 150 milyar dolardı),ekonomi o kadar iyiki 6-8 milyon arasında işsizden bahsediyoruz...Ne oluyor medyaya arkadaslar,nerde tarafsız medya?Sizde görüşlerinizi paylaşırsanız iyi olur,çünkü yapılan tüm görüşleri alıp yazdığım bir makaleye koycam sonradan burda yayınlarım.... -
bas bas bağırsınlarmı şehit verdik diye ben bunların duyulmamasını dilerim
-
şehitler üzerinden siyaset yapanlara söle onu!!!
-
hepsinini a.k ben..başka birsey demiyorum..halkı dandirik programlarla kandırıyorlar..kadın programları yok magazin ucan kus hepsinin a.k..
-
toplulumu uyutacak ne varsa koyuyorlar yayına, miillet kurtlar vadisini konşurken o meclisten o kadar yasa geçti ki kimseni haberi yok
-
gorevini yapiyor...gorevini hepimiz cok iyi biliyoruz zaten :) topunu tariqat ziksin.
-
ertan harbiden mükemmel bir söz söyledin..dostum. +99999999
-
kurtlar vadisi olsa da olmasa da millet bi tarafını yırtsın yine geçer o yasalar sizce geçmeme gibi bir lüks var mı
öle bir yönetiliyoruz ki söz sölemeye bile hak vermiyolar
yalan mı ? -
Atatürk ilkelerini benimsemiş, millî ve manevî değerlere sahip çıkan ve koruyan, Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı evrensel değerlere saygılı, en az iki dil bilen, bilimi rehber edinmiş, karakter ve bilgisi ile ülkemizin nitelikli eleman ve yönetici ihtiyacını karşılayacak bireyler yetiştirmektir. Bu özelliklere sahip bireylerin ülkemizde çoğunluğa ulaşması, ulu önderimiz Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesini yakalamamızı sağlayacaktır.
DoğanATa eğitim kurumlarında geçen genel amaç bu!Doğanata eğitim kurumlarıda bir Aydın Doğan kuruluşu,finansal kaynak ise Fatih dersaneleri ve Körfez dersaneleri (Fettullah Gülen 'in yapıtları)....Medyada bu konuda tek bir haber duydunuz mu mesela ??
Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 9