Bu Metni Türkçeye Cevirebilir Misiniz
-
Our records indicate that you are currently the admin of a Facebook Page with a large number of fans, "Benim sayfam"To ensure a positive user experience, we require admins of large Pages to confirm their affiliation with the brand, business, person, or entity that their Page represents. Please use the following link to authenticate your Page.
"bağlantı linki"
You will also be able to authenticate your Page by viewing your Page and clicking on the "Authenticate Page" link below the "Edit Page" link.
If you are unable to authenticate your Page in the next three weeks, you may lose the ability to publish stories to your fans.arkadaslar faceden böyle bi uyarı geldi anasayfama... ingilizcem pek iyi değil... Actığım 25 bin kişilik sayfam hakkında bişi diyorlar. Anlayamadım. Tam anlamıyla ne demek istiyorlar bi açıklar mısınız. Çeviri siteleri çok dandik çeviriyor bi pok anlamıyorsun...
-
Ayrıca sayfa görüntüleme ve "Sayfayı Düzenle" bağlantısını aşağıdaki "Doğrulama Sayfa" bağlantısını tıklayarak sayfanızın kimlik edebilecektir.
3 hafta icinde doğrulaman gerekiyormuş aksi taktirde kaybedebilirmişsin .. Şeklinde diyor google translate den cevirdim birazını ben kırptım :) =D
-
Kayıtlarımız şu anda fanlar çok sayıda bir Facebook Sayfa admin belirtmek, "Benim sayfam" olumlu bir kullanıcı deneyimi sağlamak için, marka, iş, kişi, ya da onların bağlı onaylamak için büyük Sayfaları yöneticileri gerektirir varlık onların Sayfa temsil. Lütfen Sayfa doğrulamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.
"bağlantı linki"
Ayrıca sayfa görüntüleme ve "Sayfayı Düzenle" bağlantısını aşağıdaki "Doğrulama Sayfa" bağlantısını tıklayarak sayfanızın kimlik edebilecektir.
Eğer önümüzdeki üç hafta içinde Sayfa doğrulamak için kuramazsanız, yetenek senin hayranları için öyküleri yayımlamak için kaybedebilirsiniz. -
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Kayıtlarımız şu anda fanlar çok sayıda bir Facebook Sayfa admin belirtmek, "Benim sayfam" olumlu bir kullanıcı deneyimi sağlamak için, marka, iş, kişi, ya da onların bağlı onaylamak için büyük Sayfaları yöneticileri gerektirir varlık onların Sayfa temsil. Lütfen Sayfa doğrulamak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.
"bağlantı linki"
Eğer önümüzdeki üç hafta içinde Sayfa doğrulamak için kuramazsanız, yetenek senin hayranları için öyküleri yayımlamak için kaybedebilirsiniz.
-----------------------------he aynen Transtledeki gibi :) orjinal kaynağı olmuş oldu :) :D
-
Lan bu çeviri siteleri adama cümle anlam bilgisini unutturur türkçeyi unutturur serefsizim. Türkçe ceviriden anladığım :)) Sayfayı daha resmi yapacağız. kimlik belirleyeceğiz. site mite felan diyo yani sayfamız büyümüş ciddiye alınıyor :)) saolun arkadaslar...
-
ahaha :D
-
çeviri istenince gugıl transleyti kullanıp buraya yazanlara bayılıyorum
çok şey anlatıyorlar bana
-
çok sayıda hayran "benim sayfam"la kayıtlarımız şunu gösterirler , halen bir facebook sayfanın adminisiniz bir pozitif kullanıcı tecrübeyi temin etmek için geniş sayfanın adminsini gerektiririz , birleşmesini doğrulamak için damga iş kişiyle ya da varlık o sayfası temsil eder. Lütfen sayfanızı belgelemek için takip eden bağlantıyı kullanın
"baglanti linki"
Ayrıca belgelemelisiniz , sizin inceleyerek sayfa sizin "sayfayı belgele"deki sayfa ve tıklama "düzeltme sayfa"ın altında bağlar bağlantı
Sonrakide sayfanızı belgeleyemezseniz üç hafta hayranlarınıza hikayeleri yayınlamak için yeteneği kaybetebilirsinizdiyor :)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------çeviri istenince gugıl transleyti kullanıp buraya yazanlara bayılıyorum
çok şey anlatıyorlar bana
-----------------------------mesela hocam ? :D
-
Kayıtlarımız büyük bir hayran kitlesine sahip bir facebook sayfasının mevcut admini olduğunuzu gösteriyor, Benim Sayfam. Pozitif bir kullanıcı deneyimi sağlamak istiyorsanız, büyük sayfaların adminlerine sayfalarının sundugu marka, iş, kişi veya varlık üyeliğini onaylamalarını tavsiye ediyoruz. lütfen takip eden bağlantıyı kullanarak sayfanızı doğrulayınız.
Sayfanızı , sayfanız üzerindeki 'sayfayı doğrula' linki ve alttaki sayfayı düzenle linkiyle doğrulayabilrsiniz.
Eğer önümüzdeki 3 hafta içinde sayfanızı doğrulamassanız hikayelerinizi hayranlarınıza yayınlama hakkını kaybedebilirsiniz.
ben böyle anladım