folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bu Modem Arayüzüne Nasıl Girerim ?

Bu Modem Arayüzüne Nasıl Girerim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

iyi geceler beyler

şimdi elimde bi modem var inca im-204 model bişi bunun arayüzüne girmeye çalışıyorum ama sayfa bulunamadı hatası veriyor

normal modemim için 192.168.2.1 ile giriyordum bide vınn var o ise direk 192.168.1.1 ile giriyor

benim bildiğim direk 192.168.1.1 ile girmesi gerek ama olmuyor deli olacam bi tanıtım yapacam ama yok olmuyord

driver filan aradım ama eski model olduğu için arayuzden girmem lazım sanırım kolay kurulum dalgası yok

yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Doğru ip ile admin paneline girmeyi deniyorsun. Uzun yıllar önce o modemden bende de vardı. Panele giremediğine göre bence otomatik ip de iken bilgisayarın ip alamıyordur. İp manuel vermeyi dene, versen de girebileceğini düşünmüyorum.

Firmaya gönderip firmware yükletmek gerekiyor. Garantisi kaldığını da sanmıyorum.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Doğru ip ile admin paneline girmeyi deniyorsun. Uzun yıllar önce o modemden bende de vardı. Panele giremediğine göre bence otomatik ip de iken bilgisayarın ip alamıyordur. İp manuel vermeyi dene, versen de girebileceğini düşünmüyorum.

Firmaya gönderip firmware yükletmek gerekiyor. Garantisi kaldığını da sanmıyorum.

garanti filan yoktur hocu doğrudur

detaylara bakınca böyle bi ekran gelio

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Tamam işte senin sorunun, cihaz DHCP otomatik ip aldırmıyor. Sorun bu. İyi bir şekilde resetlemek gerekiyor (olacağını sanmıyorum), resetleyebilirsen kendine gelebilir. Onun dışında yapacak birşey yok.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Hocam oncelikle modeme kabloyla baglanabilirsen iyi olur. Sonra cmdyi ac ipconfig yaz enterla.

Orda yerel ag baglantisinin varsayilan ag gecidi olucak. O senin modemin ipsi. Onu yazip baglanmayi dene.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    LasTMohicaN bunu yazdı

Hocam oncelikle modeme kabloyla baglanabilirsen iyi olur. Sonra cmdyi ac ipconfig yaz enterla.

Orda yerel ag baglantisinin varsayilan ag gecidi olucak. O senin modemin ipsi. Onu yazip baglanmayi dene.

modeme zaten kablo ile bağlanmış.

fakat durum şu ki, dhcpden aldığın görünen ip, acayip bir ip. bu durum genelde dhcp dağıtıcının sapıtmasından kaynaklanıyor. modeme güzel bir reset at. tekrar girmeyi dene. sorun çözülmezse, manuel ip vererek denemen lazım. gene sorun çözülmezse, sana yeni modem yolu görünüyor gibi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

10.0.0.1  

192.168.1.255 veya 256 yı denedinizmi ?

Toplam Hit: 1374 Toplam Mesaj: 7