folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bu Msn Sorunu Ne Yaw Kişi Listesi

Bu Msn Sorunu Ne Yaw Kişi Listesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    http://www.resimekle.biz/imagehosting/images/IV147625.jpg

aq böyle işin bu ne yaw.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ya bence bu live messengeri yapamadilar ii bende de hata verdi + girdigimde net kopuyodu eskinisi kur bence :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    benimde bi ara başıma sarmıştı msne girilmiyor sadece o adres başka bi adres varsa aynı bilgisayar üzerinden girilebiliyor bir çok yöntem denedim ama olmadı hepsi boş yani, en son mail gönderdim açtılar.

ilkten http://status.messenger.msn.com/Status.aspx?mkt=tr-tr bu adrese gir hizmet durumu ne alemde

sonra

http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlmessenger&page=wlsupport_home_options_form_byemail&ct=eformts

bu adrese sorunun ne olduğunu belirten mail at. iki saat sonra açıyolar...

çok uzakta uzak denizlerde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    hata kodunu gugıl amcaya bir sor bakim,senden başka bu hatayı alanlar olmuş ve hatta çözümler de bulmuş olabilirler.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ya oluo arasıra, boku cıktı..

Bendede her bilgisayarda acığımda listedeki kategoriler karışıo yarım saat sonra yerine gelio...

Antikkyninde msnini bill gates amcam çaldı :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    7.5 en sağlamı bende hiç hata vermemişti. ç.dışı öz. hariç live den adam olmaz

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    bu hata benim karşımada cıkıor aslında düzeltmesi çok basit bir olay bazen klavye sakatlanıor kendiliğinden ondan da kaynaklanan bi hata yda şifre yanlış yazılıor o yüzden hata veriyor benim bildiğim kadarıyla 1 kaç kez üst üste dene açılmaması için bi sebep kalmaz bildiğim kadarı ile (klavyedeki sorun harfler kendi kendine yer değişiyor i ye basnca inin cubugu gelmior vb) selametle
Toplam Hit: 2150 Toplam Mesaj: 7