Bu Müzik Tanıdık Geliyor Mu?
-
Güncel yasaktan haberim var müziğin adını merak etmiyorum sadece bleeding fingers'a katılan bir müride vardı müzik onların demosunu anımsatsa da aslında hayli farklı belki notlar arası bilinç altı yolculuğuna dair ufakta olsa bir adım atabilmek adına sosyal deney gibi düşünüyorum o yüzden soruyorum çok pis tanıdık geliyor nereden geldiğini bulan varsa yada başka kimseye tanıdık gelmezse benim hayal günümmüş derim susarım.
-
önce müziği shazam adlı uygulamada buluyorsunuz, daha sonra müziğin isminin yanına ost yazarak google'da aratıyorsunuz ya da youtube'da. İlgili videolar ardı ardına sıralanıyor
o değil de gündüz bir parçadan kısım duydum akşamdan beridir o müziği arıyorum. böyle elektro gibi bir müzik. çalan elemana sorduğumda "abi rastgele video idi" dedi ama tekrar aynı videoya gidemedik. videoda bir sürü çakmak varmış yanan şekilde tek bildiğim bu
edit : Benim parçayı buldum belki merak eden olmultur
alan walker - faded
KotomineKirei tarafından 30/Eyl/16 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
shazam bulmadı bu müziği
-
Hocam valla 10. saniyeden itibaren alttan gelen melodi apaçi müziklerindekine benzer bir melodiydi. O ritimi hissettim yani.
Hatta ve hatta aklıma direk bu video geldi :D
https://www.youtube.com/watch?v=Wt7X-SUtvEM
-
Abi biliyorum bu şarkıyı ama en olmayacak yerini kaydetmişissin hatırlayamadım.
-
-
Hayır hayır farklı şeylerden bahsediyoruz. Ben o müridenin paylaştığı demonun bilinç altındaki ortak bilinçle alakalı olabileceğini düşünmüştüm ki o demoyuda sitenin yarısı dinlemiştir herhalde enfes bişeydi neyse bu durumda ben bu parçayı ilk duyduğumda çok tanıdık gelmesi üzerine sanki bir yerde dinlemiştim tezi çok kuvvetsiz kalacak çünkü hiç o kadar sağlam bir hafızam olmadı cafe bar Vs lerede giden biri değilim o gibi yerlerde birden çok farkında olmadan dinlemiş olamam hatta kendi isteğim dışında müzik duyabileceğim herhangi bir ortamla alakam yok. Aslında bir teorim var nereden hatırladığıma dair ama bana kalsın toplu bilinçle alakalı bir şey olmadığını varsayabilirim en azından artık, teşekkürler.
Bendeki kayıt remixti arka fondaki müzik için doğru parça ama asıl piyanonun vurduğu notalar bana çok tanıdık geldi ve o verdiğin şarkıda hiç piyano çalmıyor hocam.
Nikoteen tarafından 30/Eyl/16 02:33 tarihinde düzenlenmiştir