folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl Bir Adaptör?

Bu Nasıl Bir Adaptör?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

evde birşey denemek için yeni bir discman aldım. içinden böyle bir adaptör çıktı. nasıl çevircem bunu ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı? ucuda normal 9 voltluktan biraz farklı çünkü discman e standart 9 volt adaptörü takmayı denedim 1-2 milim ufak geldi

resim temsili ama o 2 demir çubuk aynı öle çatal gibi birde adaptörün girişte 120 volt yazıo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    elektrikçilere git uçlar var o demir yere takılıyo bildiğin adaptör oluyo :) her elektrikçide mevcut olan bişey. 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    içimi rahatlattın saol yarına umarım bulabilirim bu tip konularda çok şansızımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Amerika ve sanırım bazı avrupa ülkelerinde o çeşit fiş-pirizler kullanılıyor... Adaptörünü bulabilirsiniz...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    galiba yurtdısından aldın discmani cünkü adaptorun gırısınde 120V yazıyor ise avrupa veya amerikan standardına gore uygulanmıstır.Dikkat et 220V verıp yakma adaptoru arkadasım.Input=120V yazıyorsa sakın fişe takma.Elektrikcilerde Amerikan tip priz çevirici olarak arayabilirsin zaten görsen anlarsın hemen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.alcamsatcam.com/r/220-110-cevirici-adaptor-voltaj-konvertoru-fis-mb13491_192000_r3.jpg

sana bu lazım her yerde vaar 110 dan 220 fiş

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Alt tarafında europe yazan parça çıkar sanırım onu çıkarıp demir çubuklara takarsan normal fiş olur...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

saolun ihtiyacım olan aparat bu sanırım

http://urun.gittigidiyor.com/110-220-VOLT-AMERIKAN-CEVIRICI-ADAPTOR-30-WATT_W0QQidZZ20571429#aciklama

yarına önce elektronikçilere bakıcam olmassa burdan almayı düşünüyorum.

// edit daha uyguna buldum :)

http://www.pilmarket.com/default.asp?part=prd&dpt_id=56&prd_id=637

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Ayrıca aparat almanıza gerek yok aparatı zaten üstünde :)))

Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 9