Bu Nasıl İş Yaa :S
-
Hacilar ister inanın ister inanmayın ama tahribattan başka hiç bir siteye giremiyorum sunucu bulunamıyo diyo aklıma gelen bissürü site denedim yok,yok a.Q :S Ss atçaktım imageshack'e de girmedi,resimupload'a da apıştım kaldım a.Q nasıl izah edilebilir böyle bişe hacılar yaa böle bişe mümkün müdür a.Q :S
-
hocam oncelikle gecmiş olsun... ikinci olarak suan elinin altındaki makinenin sergilediği seye "algıda secicilik" deniyor :D
-
Girmiyordur cache den okuyordur o sen bağlanıyor zannediyorsundur.
Modemi aç kapa olmazsa ip alıyorsan bir dns proxy dene.
-
büyük ihtimalle dns'ten adres alamıyordur
çalıştır->cmd->ipconfig /flushdns
bak bakalım düzelicek mi
-
makine müptela olmş hacı =)
-
tbt virüsü işte=) net kopsa bile tbtye girebiliosun=) geçmiş olsun..
-
hocam o olay bendede olmustu.bu sitenın bı keramatidir.yuksek teknolojı ıle yapılan bı sıte oldugu ıcındir.kımseye daha acıklanmadı. ıntternetsiz gırebılıyon :)
neyse hocam o bendede oldu ıste :P
-
Yok 8mm hoca cache den falan değil resmen sadece Tbt'ye bağlanıyordu çünkü topiklre girip baktığımda görüntülenme sayısı değişiyodu kaldı ki cacheden okusa ben bu topiği nasıl açayım :))
Bi ara hiç bi yere girmedi tbt dahil gittim biraz tv izledim şimdi kendine geldi ahanda ss;
-
Dün postu attıktan sonra yarım saat güldüm zaten dedim adam konu açmış hayır bende cevap yazıyorum
bağlanamıyorsa nasıl bunu okuyup yardım alacak diye:)
-
kardes cookieleri silmişsin büyük ihtimal. yada bi cookie programı kullanmışsın.
cookie editor programından bi dene derim. onda kayıtlıdır hersey.
-
www.tahribat.com/forumsearch.asp
--> DNS
Bul oradan bir DNS ayarla geçsin bitsin...
Bu arada sorun DNS de mı kontrol etmek icin,
Baslat --> calıstır --> cmd --> ping google.com
Eger lost gelıyorsa, sorun dns de...