Bu Nasıl Mümkün Olabiliyor?
-
Akk limitinde olmama rağmen ne zaman http://rutracker.org sitesinden bi' torrent indirsem akkye takılmadan 1.6 mb/s hızda indirebiliyorum.
Başka hiçbir torrent sitesi indirimlerinde bu olay gerçekleşmiyor. Bu sitenin torrentleri nasıl oluyorda bu olayı aşabiliyor? Eğer bunlar bunu yapabiliyorsa neden diğer torrent siteleri de yapamasın?
-
uydunet mi kullanıyorsun ?
-
DadasAdam bunu yazdı
yok hocam ttnet
-
benim başıma geleni söyleyim normal şartlarda 30 gb kadarını bu ay doldurmuş olmama rağmen akk ye takılmadan 60 gb gta 5 indirdim torrentle fakat zamundadan yöntemi söylüyorum
akk takıldığı an indirme hızını 10 kb ye düşür sonra indirme hızın örneğin 90 oldu 100kb yap 150 oldu 200kb yap 300 oldu sınıra geldin 320 kb yap 320 geçti 350 400 derken ilerlet kademe kademe bir anda düşmeye başladığı zaman modemi resle tekrar asıl
ben bu sayede normal indirme hızı yani 8mb ile oyunu indirdim 3 defa modem resletti bana
-
Spyware__007 bunu yazdı
benim başıma geleni söyleyim normal şartlarda 30 gb kadarını bu ay doldurmuş olmama rağmen akk ye takılmadan 60 gb gta 5 indirdim torrentle fakat zamundadan yöntemi söylüyorum
akk takıldığı an indirme hızını 10 kb ye düşür sonra indirme hızın örneğin 90 oldu 100kb yap 150 oldu 200kb yap 300 oldu sınıra geldin 320 kb yap 320 geçti 350 400 derken ilerlet kademe kademe bir anda düşmeye başladığı zaman modemi resle tekrar asıl
ben bu sayede normal indirme hızı yani 8mb ile oyunu indirdim 3 defa modem resletti bana
Yemedi hocam. Dediğin gibi yaptım 450 kb gördüm ama hemen düştü. Normalde hızım 300-350kb arası.
-
Google play vs'de adil kota takmıyor
-
coLin bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
yok hocam ttnet
uydunetin eski modemlerinde mtu değerleri değişince akk/hız sınır vs kalkıyor ondan sordum hocam. ttnet hakkında bilgim yok :(