folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bu Nasıl Mümkün Olabiliyor?

Bu Nasıl Mümkün Olabiliyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Akk limitinde olmama rağmen ne zaman http://rutracker.org sitesinden bi' torrent indirsem akkye takılmadan 1.6 mb/s hızda indirebiliyorum. 

Başka hiçbir torrent sitesi indirimlerinde bu olay gerçekleşmiyor. Bu sitenin torrentleri nasıl oluyorda bu olayı aşabiliyor? Eğer bunlar bunu yapabiliyorsa neden diğer torrent siteleri de yapamasın?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

uydunet mi kullanıyorsun ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

yok hocam ttnet

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

benim başıma geleni söyleyim normal şartlarda 30 gb kadarını bu ay doldurmuş olmama rağmen akk ye takılmadan 60 gb gta 5 indirdim torrentle fakat zamundadan  yöntemi söylüyorum

akk takıldığı an indirme hızını 10 kb ye düşür sonra indirme hızın örneğin 90 oldu 100kb yap  150 oldu 200kb yap 300 oldu sınıra geldin 320 kb yap 320 geçti 350 400 derken ilerlet kademe kademe bir anda düşmeye başladığı zaman modemi resle tekrar asıl

ben bu sayede normal indirme hızı yani 8mb ile oyunu indirdim 3 defa modem resletti bana 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

benim başıma geleni söyleyim normal şartlarda 30 gb kadarını bu ay doldurmuş olmama rağmen akk ye takılmadan 60 gb gta 5 indirdim torrentle fakat zamundadan  yöntemi söylüyorum

akk takıldığı an indirme hızını 10 kb ye düşür sonra indirme hızın örneğin 90 oldu 100kb yap  150 oldu 200kb yap 300 oldu sınıra geldin 320 kb yap 320 geçti 350 400 derken ilerlet kademe kademe bir anda düşmeye başladığı zaman modemi resle tekrar asıl

ben bu sayede normal indirme hızı yani 8mb ile oyunu indirdim 3 defa modem resletti bana 

Yemedi hocam. Dediğin gibi yaptım 450 kb gördüm ama hemen düştü. Normalde hızım 300-350kb arası.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Google play vs'de adil kota takmıyor

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

yok hocam ttnet

uydunetin eski modemlerinde mtu değerleri değişince akk/hız sınır vs kalkıyor ondan sordum hocam. ttnet hakkında bilgim yok :(

Toplam Hit: 1241 Toplam Mesaj: 7