Bu Nasıl Olmuş
-
jquery + php ile bişiler yaptım nasıl olmuş çok kullanışlı birşey denilse kodları paylaşırım bir yorumlamanız istiyorum
asiminnesli.co.cc/login.php
giriş için üye olabilirsiniz.
asiminnesli.co.cc/uyeol.php
uye olduktan sonra url yi giriniz henüz yapmadım orayı login olunca profil kısmına geçip yaptığım şeyi görebilirsiniz.
NOT: üye olmak istemeyenler için
kullanıcı adı dene1 şifre dene1
kullanıcı adı dene2 sifre dene2
NOT2: henüz güvenlik kısmı ile uğraşmadım belli hatalar buldum ama daha bakmadım oralara sistemi fazla kasmayalım rica ediyorum .
-
Eriþim engellendi !
Ayrýntýlar:
Web sayfasý:
http://asiminnesli.co.cc/login.php
Taným:
Web sayfasýna eriþim ESET NOD32 Antivirus tarafýndan engellendi.
Web sayfasý potansiyel tehlikeli içeriði olan web siteleri listesinde.co.cc 'den kaynaklı bişey var herhalde
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------Eriþim engellendi !
Ayrýntýlar:
Web sayfasý:
http://asiminnesli.co.cc/login.php
Taným:
Web sayfasýna eriþim ESET NOD32 Antivirus tarafýndan engellendi.
Web sayfasý potansiyel tehlikeli içeriði olan web siteleri listesinde.
-----------------------------co.cc uzantısı dan doalyı oluyor hocam fazla takılma host videojockey in siteyi ben kodladım butun ftp olsun kodlar olsun acarım girebilirsin bak
-
submitleri koymamışsın. login ekranında sıkıntı olmuyo fakat profil ekranında değişiklikleri kaydedemedim
-
all rightsta reserved ha :D
-
Hacı o nasıl bi css kullanımı :F Yazılar çok büyük değil mi?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------submitleri koymamışsın. login ekranında sıkıntı olmuyo fakat profil ekranında değişiklikleri kaydedemedim
-----------------------------hocam edit e bastıktan sonra text e tıklayıp bisiler yazarsan yandaki buton tick e döenr bas ona kaydolur yazıalrın zaten görürüsn kayıt olduğunu
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Hacı o nasıl bi css kullanımı :F Yazılar çok büyük değil mi?
-----------------------------hocam klasik 12 px yazıalr sadece baslıkalr daha büyük tasrıma odaklanma
-
çıkış yok la
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------çıkış yok la
-----------------------------herşey yarım zaten fazla bişi sormadım ki hatalrı bulun denedim onalrı bende biliyorum ben sadece profil düzenleme kullanıcı dostu mu fazla değil hiç zaman harcatmıyor facebook (en çok kullanıldığı için ) ondan daha basit ve hızlı kanımca tbt dekinden de basit
not : cıkıs istiyorsan
asiminnesli.co.cc/login.php?cikis=yap