folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl Oluyor???

Bu Nasıl Oluyor???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf arkadaslar bu linkdeki olay nasıl gerceklesiyor bilen biri anlatabilirmi

nasıl yapıldıgını anlatıyorum

aklınızdan 10-100 arası bi rakam tutuyorsunuz bu rakamların 1ler ve 10lar basamagını topluyorsunuz ve tuttugunuz sayıdan cıkarıyorsunuz.

örnek olarak 75 tuttugumuz rakam 7-5 topluoruz 12 ve 75 den cıkarıyoruz sonuc 63 yapıo ortadaki o topa tıkladıgınzda sagdaki rakamınızın sembolu cıkıyor nasıldır anlamadım

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cok eski be hocam.

simdi ab iki basamaklı sayımız olsun :

ab=10a+b

(10a+b)-(a+b)=xy

9a=xy

yani xy sayısı 9'a bölünebiliyor. yani tuttugun sayı simgeye göre hep 9 ve 9'un katları olarak geliyor..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

Ortadaki topa tıklamadan önce önce şunları yap.

1) Bir sayı tut ve gereken işlemleri yap. Bulduğun sayıya karşılık gelen sembolü aklında tut.

2) Yine topa tıklamadan yeni bir sayı tutup aynı şekilde işlemleri yapıp bulduğun sonuca karşılık gelen sembolü bir önceki sembol ile karşılaştır.

3) Bu karşılaştırma işlemini, durumu anlayana kadar yeni bir sayı ile tekrar et...

...........................
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

abi yaptığın işlemde çıkan sonuç her seferinde 9'un katı oluyor ve her 'try again' dediğinde 9 ve katları aynı sembol oluyor

ve sürekli oradaki sembol tuttuğun olay oluyor :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

hemmm tamam simdi anladım dogru bu olayı biz rakamla yapıoduk :) simdi hatırladım olayı

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ayrıca adamlar 81-99 arası sürekli sabit kalıyor çünki yaptığın işlemde o aradaki sayıların gelme olasılığı yok 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 843 Toplam Mesaj: 6