Bu Nasil Oluyor Beyler
-
Evde ikitane laptop var .. 1 tanesını arkadas actı guncelleme yapıyor dedı tamam dedım .. Diger laptopdaki Chromedeki yer imlerının sıfrelerıne kadar hepsını o bilgisayar aynısını aktarmiş bu nasil oluyor ..
-
kıromda oturum açarak
-
Harbı bızde de ofis te ıkı Pc de benım yer ımlerı , chrome da ne varsa yan masada cıktı amk :D
Nasıl kapatcaz onu yaw? -
aynen hocam chrome da oturum açarak sık kullanılanlr sifreler felan filan herşey aktırabiliyor internet kafede açıncada aynı şey oluyor fark etmio yani Teman dahil herşey aktarılıyor.
-
DestinatioN bunu yazdı
kıromda oturum açarak
-
sımdı deneme amaclı bı kac tane yer imi sildim dıger pc dende sılıyonur nasıl engellıcem bunu a.q yaaa . bu sekılde cafeden gıren ınsanların sıfrelerınıde calabılırız :D
-
h2run bunu yazdı
sımdı deneme amaclı bı kac tane yer imi sildim dıger pc dende sılıyonur nasıl engellıcem bunu a.q yaaa . bu sekılde cafeden gıren ınsanların sıfrelerınıde calabılırız :D
Cromda Açtığın Oturumu Kapatırsan Sorun Kalmaz... Crom un Sevdiğim Özelliklerindendir Bu Özellik.Kafede Açtığında da Zaruri Olmadıkça Cromda Oturum Açma, Açmış İsen Kapamadan Masadan Kalkamayasın.. Mutlaka Açtığın Oturumdan Çıkış Yap.
ShockMan tarafından 13/Ara/12 22:24 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıh2run bunu yazdı
Cromda Açtığın Oturumu Kapatırsan Sorun Kalmaz... Crom un Sevdiğim Özelliklerindendir Bu Özellik.Kafede Açtığında da Zaruri Olmadıkça Cromda Oturum Açma, Açmış İsen Kapamadan Masadan Kalkamayasın.. Mutlaka Açtığın Oturumdan Çıkış Yap.
Oturumdan nerden cıkıs yapcaz hocam?
-
Kullanıcıyı sildim .. bu cok sakat birsey amına koyum hıc sevmedım ben bu işi ..
h2run tarafından 13/Ara/12 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Eğer google da hesabın açıksa mobil olsun başka bir pc olsun direk senkronizasyonu yapıyor kendisi. Geçen malca birşey aratmıştım google da sonra telden google a girdim direk arattığım şey çıktı neyseki başkasının yanında değildim :D
Googleda tkaılırken google hesabı kapalı olarak gezmek gerek. Hem google aramları hem de youtube aramaları kayıt altında tutuluyor. Heryerde en son arananlar diye karşınıza çıkıyorlar. +18 filan birşeyler aratırsınız sonra bir gün başkasının ynaında önünüze çıkar rezil olursunuz:D
-
h2run bunu yazdıShockMan bunu yazdıh2run bunu yazdı
Oturumdan nerden cıkıs yapcaz hocam?
Hocam Oturum Açarken Kullandığın Mail Adresinden Çıkış Yapman Yeterli Olacaktır.. Yapılan Senkronizasyondan Geriye İz Kalmasın İstiyorsanda Ayarlar Sekmesinden Girip, Geçmiş Bilgilerine Dair Sekmeden Girip Tüm Geçmişi Sil Seçiyorsun..