Bu Nasıl Oluyor? PC Albüm Buluyor...
-
merhaba müridler. şimdi diyelim ki bir şarkı var, örenğin; Nil Karaibrahimgil - Organize İşler. Ben bu şarkının klibini youtubedan bulup indiriyiorum. sonra flv den sesi ayırıp mp3 olarak "Nil Karaibrahimgil - Organize İşler" diye kaydediyorum. sonra bir bakıyorum bana onun albüm bilgilerini, hangi albümde olduğunu, hatta albüm kapağını bile bulup çıkartıyor. hatta şarkının türü bile yazıyor. bunu nasıl yapıyor ya?
-
takma bunları hocam össye çalış
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------XD
ama nasıl oluyor? şimdide "geleceğe dönüş 3"ün soundtrtack bilgilerini buldu
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------:) Guldurdun beni ya )) Babam cocukken tv seyrederken bana derdi. "e oglum he, sinavda sana yarin bunlari soracaklar" ))))
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------internetle baglantı kuruyo. şarkı ve şarkıcı adı dogru yazılmıssa oradan buluyor. diye biliyorm
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------internetle baglantı kuruyo. şarkı ve şarkıcı adı dogru yazılmıssa oradan buluyor. diye biliyorm
-----------------------------hocam şarkının adına sadece "Musique Far West" yazım, şarkıcı yazmadım, direk buldu Geleceğe dönüş 3 sound track vs ve youtube da başka müziklerde var sanırım bu isim altında...