BU NASIL ÜLKE

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    Belki konuyu yanlış yerde açtın diye kızabilirsiniz ama en fazla girilen yer burası şimdiden özür dilerim!!!

Geçenlerde bi yazı okudum Bütün Dünya dergisinde
    adamın biri (TÜRK) dünyadaki ilk yapay zekayı yapmış.Yaptığı yapıt la konuşabiliyorsunuz.Dertleşebiliyorsunuz.Ayrıca bu istediğiniz bilgileri size internetten buluyor ve buna benzer birçok özelliği war.Eğer daha da geliştirilirse gerçek bir robot bile yapılabilir.Adam tv ye çıktı ve bunu tanıttı.Adam TBMM ye we birçoq dewlet organına başvurmuş fakat adama cewap weren hiç kimse yok
    Ama adama japonlar amerikalı fransız gibi birçok kişi iş teklifinde bulunuyorlar.Adam da buna isyan ediyor
    Diyor ki : ben ülkeme başvurdum ama kimse cewap wermedi.Ben de isterim bunun tükiye gibi bir yerde kullanılmaya başlamasını ama cewap wern yokkki.Eğer ben bunu başka ülkeye satarsam bana hiç kimse Watan Haini diyemez yazıyor ve bencede doğru söylüyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bence konuyu daha uygun bi yere taşı..

ayrıca dediğin şey encarta mı acep? :D onu türkler yapmadı ki..

ama böle sexi konuşan karılar falan war robot muhabbet ediyon, onları kesin türkler yapmıştır :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    o dediğini teknoloji tv de izledim ve hayran kalmıstım, adam resmen bilgisayarla dertleşiodu konusuodu hatta bilgisayar kıskanclık bile yapıodu.Adam muhabirle fazla konusunca birazda benle konus felan demişti :D
    -------------
    Harbiden bilime önem vermeyen bi ülkeyiz.Bu yüzdende beyin göçü kacınılmas oluo baba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    ne encartası olm encarta bok yemiş yanında
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 4