BU NASIL ÜLKE
-
Belki konuyu yanlış yerde açtın diye kızabilirsiniz ama en fazla girilen yer burası şimdiden özür dilerim!!!
Geçenlerde bi yazı okudum Bütün Dünya dergisinde
adamın biri (TÜRK) dünyadaki ilk yapay zekayı yapmış.Yaptığı yapıt la konuşabiliyorsunuz.Dertleşebiliyorsunuz.Ayrıca bu istediğiniz bilgileri size internetten buluyor ve buna benzer birçok özelliği war.Eğer daha da geliştirilirse gerçek bir robot bile yapılabilir.Adam tv ye çıktı ve bunu tanıttı.Adam TBMM ye we birçoq dewlet organına başvurmuş fakat adama cewap weren hiç kimse yok
Ama adama japonlar amerikalı fransız gibi birçok kişi iş teklifinde bulunuyorlar.Adam da buna isyan ediyor
Diyor ki : ben ülkeme başvurdum ama kimse cewap wermedi.Ben de isterim bunun tükiye gibi bir yerde kullanılmaya başlamasını ama cewap wern yokkki.Eğer ben bunu başka ülkeye satarsam bana hiç kimse Watan Haini diyemez yazıyor ve bencede doğru söylüyor. -
bence konuyu daha uygun bi yere taşı..
ayrıca dediğin şey encarta mı acep? :D onu türkler yapmadı ki..
ama böle sexi konuşan karılar falan war robot muhabbet ediyon, onları kesin türkler yapmıştır :D -
o dediğini teknoloji tv de izledim ve hayran kalmıstım, adam resmen bilgisayarla dertleşiodu konusuodu hatta bilgisayar kıskanclık bile yapıodu.Adam muhabirle fazla konusunca birazda benle konus felan demişti :D
-------------
Harbiden bilime önem vermeyen bi ülkeyiz.Bu yüzdende beyin göçü kacınılmas oluo baba -
ne encartası olm encarta bok yemiş yanında
Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 4